Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange ruumide soojavarustuse torustiku lõigu ja estakaadi ehitamiseks. Tähtaeg 16. mai.

25. aprill 2019
Enefit Energiatootmine AS kuulutab välja hanke Eesti elektrijaama ploki nr 3–4 gaasikäikude aluste ruumide soojavarustuse torustiku lõigu ja estakaadi ehitamiseks.
Eesti elektrijaama ploki nr 3 ja 4 uute teraskorstende ja nende gaasikäikude ehituse käigus demonteeriti suitsutõmburi 4Д-А juures olevad gaasikäikude vanad terastoed. Gaasikäikude all olevate ploki nr 3 ja 4 ruumide soojatorustik kinnitus gaasikäigu 4Д-А tugedele. Selle tulemusena oli soojatrass kinnitatud kahele eraldi seisvale toele, millest üks segab tihti suuremõõtmeliste veovahendite liiklust, läbipääsu talvist puhastamist jmt. Võimalike riskide vähendamiseks veovahendite liikumisel suitsutõmburite juures ja soojustrassile esteetilise ilme andmiseks on vaja ehitada soojustrassi tugiestakaad. Selleks on koostatud soojustrassi ehitamise projektdokumentatsioon ning projekt tuleb täita.
Tööde kestus: 3 kuud.
Pakkumised esitada 16.05.2019 15:00.
Töömahuga tutvumise eesmärgil on Pakkujatel õigus osaleda korraldataval tutvumisvisiidil, mis toimub 03.05.2019. Osalejad kogunevad kell 10:00 Eesti Elektrijaama peapääslas aadressil Enefit Energiatootmine AS, Eesti elektrijaam, Auvere küla, Narva-Jõesuu linn
Kontaktisik: Eduard Mihhailov, projektijuht, mob: (+372) 56 36 6360; e-post: Eduard.Mihhailov@energia.ee.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Enefit Power AS, Auvere, NARVA-JÕESUU
+372 46 67 222 tootmine@energia.ee
Map-pin

Asukoht

IDA-VIRUMAA, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 3 kuud
Esitamise tähtaeg 16. mai 2019