Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange valideerimisteenusele ja tembeldamisrakendusele. Muudetud pakkumuste tähtaega! Tähtaeg 5. veebruar.

16. detsember 2015
Muudetud pakkumuste tähtaega!
Riigi Infosüsteemi Amet kuulutab välja avatud hanke Valideerimisteenuse raamistikule ja Tembeldamisrakendusele. Hange on jaotatud kaheks osaks: I osa valideerimisteenuse raamistik ja II osa tembeldamisrakendus. Valideerimisteenuse raamistiku hanke tulemuseks on piloteeritud ja dokumenteeritud digitaalselt signeeritud dokumentide valideerimisteenuse tarkvara, mis võimaldab: valideerida Eestis seni välja antud digitaalseid allkirju (DDOCi ajaloolised versioonid kuni BDOC’i hetkel kehtiva versioonini) ja valideerida vähemlevinud formaatides digitaalselt signeeritud dokumente (allkirjastanud PDF, x-Tee pakksignatuur).
Tembeldamisrakenduse hanke tulemusel tellitakse digitaalallkirjade pikaajalise säilitamise äri- ja tehniline analüüs ning digitaalallkirjade pikaajalise säilitamise rakenduse/lahenduse arendus koos teavitustegevustega.
Tööde kestus: 5 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 05.02.2016 kell 11:00.
Viide projektile: SF investeeringute kava projekt „Formaatide toe arendused”.
VI.3)  LISATEAVE
  Hankija korraldab neljapäeval, 07.01.2016, kell 10.00 infotunni (Tallinn, Pärnu mnt 139 a, VII korrus), mille raames tutvustatakse potentsiaalsetele pakkujatele hanke eesmärke, hetkeseisu ja visiooni tuleviku osas. Infotunnist koostatakse kokkuvõttev memo, mis lisatakse riigihangete registrisse hankedokumentide lehele infotunnile järgneva kolme tööpäeva jooksul.
Infotunnis osalemise soovist ja osalejate arvust tuleb teada anda riigihangete registri kaudu (eeldab hanke juurde registreerimist).

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
663 0200 ria@ria.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 7. jaanuar 2016
Esitamise tähtaeg 5. veebruar 2016
Tööde kestus 5 kuud