Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange mobiilsete vaatlusseadmete rentimiseks. Tähtaeg 15. veebruar.

22. jaanuar 2016
Politsei- ja Piirivalveamet kuulutab välja avatud hanke mobiilsete vaatlusseadmete rentimisteenuse tellimiseks.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 75 000 €.
Raamlepingu kestus: 12 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 15.02.2016 kell 11:00.
Viide projektile: Frontexi projekt JO Flexible Operational Activities 2016 SE Borders.
VI.3)  LISATEAVE
  1. Hankijal on õigus lükata tagasi pakkumus igal ajal enne raamlepingu sõlmimist, ettenägematutel ja hankijast mitteolenevatel põhjustel, kui vastavaks tunnistatud pakkumuse maksumus ületab hankelepingu eeldatavat maksumust või hankija reaalseid rahalisi võimalusi või kui riigihanke hankemenetluse toimumise ajal on hankijale saanud teatavaks uued asjaolud, mis välistavad või muudavad hankijale ebaotstarbekaks hankemenetluse lõpuleviimise HD-s esitatud tingimustel.
2. Kirjalik teade pakkumuse tagasilükkamise kohta esitatakse pakkujale viivitamata, kuid mitte hiljem kui 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava otsuse tegemisest arvates.
3. Tehnilised tõrked
3.1 Hankija ei vastuta võimalike viivituste/tõrgete/katkestuste eest, mida põhjustavad e-riigihangete keskkonnas hankija kontrolli alt väljas olevad asjaolud nagu vääramatu jõud, elektrikatkestused, häired telefoni/interneti ühenduses või muude elektrooniliste seadmete/vahendite/tarkvara töös. Hankija ei vastuta e-riigihangete keskkonnas kasutamisest või mittekasutamisest tekkinud kahjude või saamata jäänud tulu eest.
4. Selgitused
4.1 Hankedokumentide sisu kohta saab selgitusi eesti keeles kirjalikul pöördumisel läbi e-riigihangete keskkonna teabevahetuse lehe. Pöördumine tuleb vormistada eesti keeles. Telefoni/e-posti teel esitatud küsimusi vastu ei võeta. Hankija vastab pöördumistele 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava taotluse saamisest arvates, lisades vastused e-riigihangete teabevahetuse lehele.
5. Võrdsed pakkumused: Võrdsete pakkumuste maksumuste korral eelistab hankija pakkujat, kelle seadmete tarneaeg on lühim.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 612 3000 info@politsei.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Seadmete tarnimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 15. veebruar 2016
Tööde kestus 12 kuud