Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange jätkusuutliku vee-ettevõtluse strateegiliseks korraldamiseks. Tähtaeg 17. märts.

16. märts 2016
Eesti Vee-ettevõtete Liit kuulutab välja hanke uuringu teostamiseks  jätkusuutliku vee-ettevõtluse strateegiliseks korraldamiseks Eestis (EVEL ÜVVK strateegia). Hanke eesmärgiks on uuringu teostamine jätkusuutliku ÜVVK teenuse osutamise mude,l jätkusuutliku vee-ettevõtluse strateegiliseks korrastamiseks Eestis. Uuringus antakse ülevaate ÜVVK sektori sotsiaal-majanduslikust olukorrast Eestis, töötatakse välja metoodika vee-ettevõtjate jätkusuutlikkuse hindamiseks, kirjeldatakse jätkusuutliku vee-ettevõtja struktuuri ja toimimist, analüüsitakse ja hinnatakse ÜVVK sektori ja vee-ettevõtjate jätkusuutlikkust, modelleeritakse Eestile sobivaim jätkusuutliku ÜVVK teenuse osutamise mudel ning koostatakse strateegiline tegevuskava, et korrastamise protsessi stimuleerida ja ühisveevärgi ja –kanalisatsiooni teenuse osutamise sektor saaks jätkusuutlikuks.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 183 000 €.
Tööde kestus: 540 päeva.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 17.03.2016 kell 10:00.
LISATEAVE
  Eesti Vee-ettevõtete Liit MTÜ on Toetuse saaja, kes ei ole hankija RHS mõistes. Vaidlustust ei ole võimalik esitada riigihangete vaidlustuskomisjonile. Hanget kaasrahastab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus, kes teostab järelevalvet toetuse kasutamise üle.
Hankijal on õigus pidada hankemenetluse käigus Pakkujatega läbirääkimisi ning küsida Pakkujatelt peale läbirääkimisi registri kaudu kohandatud pakkumusi.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
6733100 evel@evel.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Ekspertiis, uuringud
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 17. märts 2016
Tööde kestus 540 päeva