Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange E-arveldaja hooldusteenusele. Tähtaeg 13. aprill.

07. aprill 2016
Registrite ja Infosüsteemide Keskus kuulutab välja hanke E-arveldaja hooldusteenuse tellimiseks. Hankelepinguga tellime e-arveldajale hooldusteenust. E-arveldaja on raamatupidamistarkvara alustavale ja väikeettevõtjale, mille abil saab kliente hallata, arveid/e-arveid luua, palkade maksmist korraldada ja aruandeid genereerida ning esitada.
E-arveldajas on rakendatud järgmised tehnoloogiad: PostgreSQL, Python.
Hooldustööde sisuks on tööd, mis on seotud süsteemi pisitäiendustega/pisiarendustega; protsesside, funktsionaalsuste ning
teenuste optimeerimisega, mille teostamine lepitakse pakkujaga igakordselt eraldi kokku. Tööde teostamiseks saadetakse pakkujale konkreetsed ülesanded/tööd, mida soovitakse tellida. Eelnevalt lepitakse kokku tööde maht ning tähtaeg pakkumuse tunnihinna alusel. Hankelepingu kehtivuse jooksul võib hankijal tekkida olukord, kus tööde tellimiseks ei ole vajadust.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 39 999 €.
Tööde kestus: 36 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 13.04.2016 kell 11:00.
LISATEAVE
  Hankija ei vastuta võimalike viivituste, tõrgete või katkestuste eest, mida põhjustavad E-riigihangete keskkonnas Hankija kontrolli alt väljas olevad asjaolud nagu force majeure, elektrikatkestused, häired Pakkuja või Hankija telefoni või interneti ühenduses või muude elektrooniliste seadmete ja vahendite, sealhulgas tarkvara, töös. Hankija ei vastuta E-riigihangete keskkonna kasutamisest või mittekasutamisest tekkinud kahjude või saamatajäänud tulu eest.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 13. aprill 2016
Tööde kestus 36 kuud