Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange raportite kujundus- ja trükitöödeks. Tähtaeg 12. september.

29. august 2016
Sihtasutus Kutsekoda kuulutab välja avatud hanke OSKA raportite kujundus- ja trükitöödeks. OSKA on tööjõu- ja oskustevajaduse prognoosisüsteem, mille ülesandeks on analüüsida, milliste oskustega inimesi, kui palju ja mis tasemetel Eesti tööjõuturg vajab ning mida tuleb selleks hariuduspakkumises muuta, et nendele tingimustele vastata. OSKA uuringute info aitab õppida ja õpetada õigeid asju. OSKA väljatöötamine algas 2015. aastal ning pilootvooru käigus valmis OSKA stiilijuhis (CVI) ning esimese kolme raporti kujundused. Neis kasutatud stiilist tuleb lähtuda hangitavate materjalide kujundamisel.
Igal aastal valmib OSKA analüüsi käigus viis valdkondlikku raportit ning lisaks üks üldine ülevaade, mida uuendatakse igal aastal. Raportid avaldatakse täismahus veebilehel oska.kutsekoda.ee, mahuga 120-170 lk. Trükistena avaldatakse raportitest lühikokkuvõtted mahuga 24-30 lk. Lisaks avaldatakse lühikokkuvõte ka veebis. Oluliseks osaks raportitest on valdkonna sõnumeid toetav infograafika ning fotod. Infograafika loomiseks annab tellija ette lähteandmed ning sõnumid ning stiilinäidistena pilootprojekti käigus valminud infograafika. Erinevate valdkondade lõikes peab pakkuja olema valmis originaalfotode pildistamiseks valdkonna ettevõtetes või õppeasutustes. Hankes osaleja peab tagama ka raportite trükkimise.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 80 000 €.
Tööde kestus: 28 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 12.09.2016 kell 11:00.
LISATEAVE
  Lepingu sõlmimisel, täitmisel, muutmisel ja lõpetamisel juhinduvad pooled tööturu ja õppe tihedama seostamise programmist, perioodi 2014-2020 struktuuritoetuse seadusest ja nende alusel välja antud õigusaktidest, haridus- ja teadusministri 8.04.2015 käskkirjast nr 153 Toetuse andmise tingimuste kehtestamine tegevuse „Tööjõuvajaduse seire ja prognoosisüsteemi loomine“ elluviimiseks.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 679 1700 kutsekoda@kutsekoda.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 12. september 2016
Tööde kestus 28 kuud