Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange elektroonilise isikufoto kogumise, töötlemise ja haldamise teenuseks. Tähtaeg 6. oktoober.

21. september 2016
Maanteeamet kuulutab välja avatud hanke elektroonilise isikufoto kogumise, töötlemise ja haldamise teenuseks Maanteeameti teenindusbüroodesse. Hanke eesmärk on leida teenuse pakkuja, kes pakub kõikides Maanteeameti liiklusregistri klienditeeninduskohtades liiklusregistrist väljastatavate dokumentidele kantava isiku foto elektroonse hõivamise ja töötlemise teenust.
Tööde kestus: 14 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 06.10.2016 kell 10:00.
LISATEAVE
  A) Pakkuja, kes peab oma asukohamaa seaduse kohaselt olema registreeritud äriregistris või erialases registris, esitab sellekohase kehtiva registritunnistuse või väljavõtte äriregistrist või nende kehtiva koopia, millest peavad nähtuma juriidilise isiku esindusõiguslikud isikud. Juriidilisest isikust pakkuja, kelle asukohamaa on Eesti, ei pea esitama registri väljavõtet.
B) Juhul, kui pakkuja tõendab oma tehnilise ja kutsealase pädevuse vastavust kvalifitseerimise tingimustele hankelepingu täitmise raames lisaks oma näitajatele ka teise isiku näitajate alusel, lisab pakkuja riigihangete registrisse kvalifitseerimise dokumentide juurde HD lisa I Vormi 4 kohase teise isiku nõusoleku.
C) Hankija jätab endale õiguse riigihangete seaduse §28 lõike 5 punkti 2 alusel tellida uusi teenuseid, mis seisnevad samalt pakkujalt varem sõlmitud hankelepingu alusel tellitud teenuste kordamises 12 kuu jooksul.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 620 1200 info@transpordiamet.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 6. oktoober 2016
Tööde kestus 14 kuud