Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange arvuti sisend-väljund kaartide ja konverterite ostmiseks. Tähtaeg 12. oktoober.

05. oktoober 2016
Eesti Rahvusringhääling kuulutab välja hanke arvuti sisend-väljund kaartide ja konverterite ostmiseks. Lihthanke objekt on arvuti sisend-väljund kaartide, SDI-optika ning SDI-HDMI konverterite ostmine vastavalt kirjelduses toodud nimetustele ja kogustele.
Tööde kestus: 45 päeva.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 12.10.2016 kell 10:00.
LISATEAVE
  1. Pakkumuse peab olema digiallkirjastanud allkirjaõiguslik isik (va piiriülesed pakkujad) (e-riigihangete keskkond võimaldab digiallkirjastamist Eesti ID-kaardiga või mobiil ID-ga .ddoc formaadis). Kui pakkumuse allkirjastab isik, kes ei ole äriregistri andmetel allkirjaõiguslik, tuleb pakkumusele lisada pakkuja nimel pakkumuse allkirjastanud isiku(te) volitusi tõendav(ad) dokument(did).
2. Hankijal on õigus lükata tagasi kõik pakkumused enne hankelepingu sõlmimist, kui: 2.1. ükski pakkumus ei ole tunnistatud vastavaks; 2.2. kõikide vastavaks tunnistatud pakkumuste maksumused ületavad hankelepingu eeldatavat maksumust nii, et hange ei ole sellise maksumusega hankijale vastuvõetav; 2.3. ettenägematutel ja hankijast mitteolenevatel põhjustel, kui riigihanke hankemenetluse toimumise ajal on hankijale saanud teatavaks uued asjaolud, mis välistavad või muudavad hankijale ebaotstarbekaks hankemenetluse lõpule viimise hankedokumentides sätestatud tingimustel (sh muudatused seadusandluses või teistes õigusaktides). Kirjalik teade kõikide pakkumuste tagasilükkamise kohta edastatakse pakkujatele viivitamata, kuid mitte hiljem kui 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava otsuse tegemisest arvates.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 6284100 err@err.ee
Map-pin

Asukoht

Feahlmanni 12
TALLINN, Eesti
Feahlmanni 12 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 12. oktoober 2016
Tööde kestus 45 päeva