Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Projekteerimistingimuste taotlus ajutise surfikoolihoone püstitamiseks.

07. november 2016
Projekteerimistingimuste andmine avatud menetluses Viimsi vallas Haabneeme alevikus Haabneeme ranna-ala, Kivila tee 5 krundi ja Pringi jahisadama maa-alade vahelise maa-ala detailplaneeringu täpsustamiseks
OÜ Wassup esitas Viimsi Vallavalitsuse ehitusametile projekteerimistingimuste taotluse ajutise surfikoolihoone püstitamiseks. Vastavalt taotlusele ja selle juurde lisatud eskiisile soovib taotleja ühe-korruselise, alla 100 m² ehitisealuse pinnaga, ajutise hoone kavandada alale, kuhu Viimsi Vallavolikogu 14.01.2002 otsusega nr 7 on kehtestatud Haabneeme ranna-ala Kivila tee 5 krundi ja Pringi jahisadama maa-alade vahelise maa-ala detailplaneering. Detailplaneeringuga on maa sihtotstarbeks määratud sotsiaalmaa alaliigina supelranna maa. Vastavalt Viimsi valla mandriosa üldplaneeringu maakasutuse juhtotstarbele on tegemist puhkeotstarbelise maaga. Vastavalt Viimsi valla ehitusmääruse § 5 lõikele 3 võib lubada ajutise ehitise ehitada detailplaneeringut koostamata või ehitada lühi- või hooajalise ajutise ehitise, mille kasutusotstarve erineb katastriüksuse sihtotstarbest, kui selle ehitamine ei ole vastuolus avalike huvide ega väärtustega ning on vallaelu seisukohast oluline, selle ehitamisega ei kaasne olulist muudatust vallaruumis ja selle ehitamine on kooskõlas kehtestatud üldplaneeringuga.
Antud juhul projekteerimistingimuste väljastamine ei ole vastuolus õigusaktide, isikute õiguste või avaliku huviga ja ei muuda kehtivat üldplaneeringut ega selle teemaplaneeringuid.
    Projekteerimistingimuste eelnõu on huvitatud isikutele kättesaadav Viimsi Vallavalitsuse veebilehel ja Viimsi vallamajas Nelgi tee 1, Viimsi alevik.
    Huvitatud isikutel on võimalus projekteerimistingimuste eelnõu kohta väljendada oma arvamust 10 kalendripäeva jooksul alates avalikustamisest (kuni 14.11.2016).
    Kui arvamuse andja ei ole kümne päeva jooksul projekteerimistingimuste eelnõu avalikustamisest arvates arvamust avaldanud ega ole taotlenud tähtaja pikendamist, eeldatakse, et arvamuse andja ei soovi projekteerimistingimuste eelnõu kohta arvamust avaldada.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Wassup OÜ, Männiku, Saku vald
+372 56 686 766 ristok@teamrrd.ee
Map-pin

Asukoht

Haabneeme, Viimsi vald, HARJUMAA, Eesti
 Haabneeme, Viimsi vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine