Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange väljaku II etapi ehitustöödeks. Tähtaeg 10. juuli.

01. juuli 2019
Kohila Vallavalitsus kuulutab välja hanke Kohila Vabaduse platsi II ehitusetapi ehitustöödeks. Kohila Vabaduse platsil soovitakse jätkata ehitustöödega, et välja ehitada välja kõik jalgteed (kiired). Asendiplaani on kajastatud II ehitusetapi ehitustööd.
Mahutabel koos töömahtu ja tööala selgitava skeemiga ning kogu väljaku eelprojektiga on kättesaadav lingilt: http://mail.kohila.ee/Hankedokumendid/Esindusvaljak_II_ehitusetapp_14.06.2019/
Täiendavalt on manuses Lisa1 Kohila esindusväljaku ehitustoode mahud II etapi jalgtee kiired  ja Lisa 2 j1_066_PP_16_II_etapi_jalgtee_kiired. Lisa 2 asendiplaanil on kajastatud II ehitusetapi ehitustööd.
Ehitustöödega samal teostatakse (Elfi Elekter OÜ) valgustusemastide ümbertõstmise ja uue masti rajamise ehitustööd. Töövõtja peab võimaldama ehitustööde ajal teostada valgustusmastide töö ja  taastama nende poolt rikutud haljastuse.
Tööde teostamise periood: 15.08.2019 - 31.10.2019
Parima pakkumise valimise aluseks on soodsaim hind. Pakkumise esitamisel tuua ära  analoogsed platside- kõnniteede ehitamise/rekonstrueerimise referents objektide loetelu. Vähemalt kolm objekti, kus on teostatud lõigatud graniitplaatide paigaldamine  (kaares graniitplaadid). Tellija jätab endale õiguse enne lepingu sõlmimist käia referentsobjektidel tutvumas, et hinnata tehtud objekte.  Referentsobjektide kohta esitada teostatud tööde maksumused koos tähtaegade ja Tellijate kontaktandmetega (telefon, e-post).
Korrektse referentsobjektide loetelu puudumine on kvalifitseerimata jätmise aluseks.
Tasumine teostatud tööde eest toimub teostatud tööde mahu alusel ja täitedokumentatsiooni esitamisel. Tellija jätab õiguse tellida tööd, mis vastavad eelarvelistele võimalustele.
Hinnapakkumised esitada hiljemalt  10.07.2019 kella 10.00 Kohila  Vallavalitsusse  kabinetti nr.17 aadressil Vabaduse 1, Kohila alev või e-post: kalver.kunnapuu@kohila.ee
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Kohila Vallavalitsus , Kohila, Kohila vald
+372 489 4760 vallavalitsus@kohila.ee
Map-pin

Asukoht

Vabaduse 1
Kohila, Kohila vald, RAPLAMAA, Eesti
Vabaduse 1 Kohila, Kohila vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Teekatted, asfalteerimine, teetööd
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 10. juuli 2019
Tööde kestus 15.08.2019 - 31.10.2019