Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange arvete digitaliseerimiseks, e-ostuarvete menetlemiseks, e-müügiarvete edastamiseks. Muudatused hanketeatises! Tähtaeg 27. veebruar.

29. detsember 2016
Muudatused hanketeatises!
Riigi Tugiteenuste Keskus kuulutab välja avatud hanke arvete digitaliseerimise, e-ostuarvete menetlemise ja e-müügiarvete edastamise teenusele. Hankelepingu esemeks on ostuarvete digiteerimise ja internetipõhisesse elektroonilisse menetlemise keskkonda edastamise ning selles keskkonnas ostuarvete menetlemise teenus. Hangitav elektroonilise menetlemise keskkond peab võimaldama ostuarvetele elektroonilist konteerimisinfo (kontode ja kontolaiendite) lisamist ja ostuarvete elektroonilist kinnitamist. Lisaks peab lahendus olema integreeritud majandustarkvaraga SAP, kuhu saadetakse edasi kinnitatud konteerimisinfot sisaldavad raamatupidamisekanded. Lahendus peab võimaldama arvete ning arvetega seotud menetlusinfo elektroonilist arhiveerimist.
Menetluskeskkond peab võimaldama importida ja eksportida arveid vastavalt Eesti Pangaliidu e-arve standardi versioonile 1.2. Koos e-arve standardile vastava arvega peab liikuma kaasa kogu menetlusringi jooksul ka sama arve (algne) versioon pdf-vormingus (Portable Data Format) failina.
Täna kasutab ostuarvete menetlemise teenust 174 riigiasutust, digitaliseeritavate ostuarvete arv kuus on umbes 24 000 ja e-arveid on 14% kõigist arvetest.
Tööde kestus: 36 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 27.02.2017 kell 11:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 663 8200 info@rtk.ee
Tellija esindaja
Briefcase
+372 683 5700 emta@emta.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 36 kuud
Esitamise tähtaeg 27. veebruar 2017