Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikustamisel mahutipargi laiendamise projekteerimistingimuste taotluse keskkonnamõju hindamise aruanne.

16. aprill 2018
Lääne-Harju Vallavalitsus teatab Paldiski linnas Rae põik 9 mahutipargi laiendamise projekteerimistingimuste taotluse keskkonnamõju hindamise (KMH) aruande avalikustamisest. Baltic Oil Service OÜ terminal on Paldiski Lõunasadamas Rae põik 9 kinnistul toimiv ettevõte, mis on omandanud pankrotistunud endise AS Biodiesel Paldiski hooned ja rajatised, et korraldada seal naftasaaduste käitlemist. Ettevõttes toimub naftasaaduste laadimine ja ladustamine. Terminal töötab mitmesuunalisena. Raudtee tsisternvagunite, paakautode või meritsi saabuvate tankerite kaudu toimub naftasaaduste laadimine mahutitesse, nende ladustamine ja seejärel naftasaaduste väljastamine paakautodele, raudtee paakvagunitele ning AS Tallinna Sadam Paldiski Lõunasadama kai nr 5 kaudu tankeritele. Terminali aastane summaarne naftasaaduste käive on kuni 100 000 tonni.
Kavandatava tegevuse eesmärk on Paldiski linnas Rae põik 9 asuval kinnistul olemasoleva BOS terminali mahutipargi laiendamine. Kavandatud on rajada olemasolevasse terminali lisaks 5 mahutiga mahutipark, mille kogumahutavus on 37 500 m³ (5 x 7500 m³). Rajatakse ka uus pumpla ja torustikud, mis ühendatakse olemasoleva torustikuga. Kavandatud laiendusega ei muutu maksimaalne laadimiskäive ega naftasaaduste nomenklatuur
KMH aruandega on võimalik eelnevalt tutvuda Lääne-Harju Vallavalitsuses Rae tn 38, Paldiski linn tööajal ning elektroonilisel kujul Lääne-Harju Vallavalitsuses kodulehel http://laaneharju.ee/keskkonnamojude-hindamine
KMH aruande kohta ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi saab esitada avaliku väljapaneku ajal ajavahemikul 14.04 - 13.05.2018 e-posti aadressil info@laaneharju.ee või tavaposti teel aadressil Rae tn 38, Paldiski.
KMH aruande avalik arutelu toimub avaliku väljapaneku järgselt 17.05.2018 algusega kell 16:00 Paldiskis Rae tn 38 III korruse saalis.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Arendaja
Briefcase
+372 609 1750 terminal@bos.com.ee
Keskkonnamõjude hindamine
Briefcase
+372 664 6730 admin@estkonsult.ee
Map-pin

Asukoht

Rae põik 9
PALDISKI, HARJUMAA, Eesti
Rae põik 9 PALDISKI, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine - 13.05.2018