Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange ajatempli teenusele. Muudetud pakkumuste tähtaega! Tähtaeg 12. juuni.

25. aprill 2017
Muudetud pakkumuste tähtaega!
Registrite ja Infosüsteemide Keskus kuulutab välja avatud hanke ajatempli teenuse soetamiseks. Hanke raames soetatakse ajatempli teenust digiallkirjastatud dokumentide tõendusväärtuse pikendamiseks. Ajatempel seob andmed nende tembeldamise ajaga.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 135 000 €.
Tööde kestus: 24 kuud.
Hankija teostab hanget teiste hankijate nimel.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 12.06.2017 kell 11:00.
LISATEAVE
Hankija ei vastuta võimalike viivituste, tõrgete või katkestuste eest, mida põhjustavad E-riigihangete keskkonnas Hankija kontrolli alt väljas olevad asjaolud nagu force majeure, elektrikatkestused, häired Pakkuja või Hankija telefoni või interneti ühenduses või muude elektrooniliste seadmete ja vahendite, sealhulgas tarkvara, töös. Hankija ei vastuta E-riigihangete keskkonna kasutamisest või mittekasutamisest tekkinud kahjude või saamatajäänud tulu eest.
Pakkuja on kohustatud esitama hanke korraldajale (Registrite ja Infosüsteemide Keskusele) hankelepingu osas peale lepingu lõppemist lepingu maksumuse (hankijatele esitatud arvete andmed kokku). Andmed esitatakse hankija sellekohase teate saamisest hiljemalt 10 tööpäeva jooksul hankija poolt etteantud vormis. Edastatud andmete põhjal koostab Registrite ja Infosüsteemide Keskus riigihangete seaduses nõutud aruande lisad.
Lisandunud on ühishankijana Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium ning Maaeluministeerium

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Tellijate esindaja
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 12. juuni 2017
Tööde kestus 24 kuud