Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering multifunktsionaalse spordihoone ja elamute rajamiseks.

15. jaanuar 2019
Lääne-Harju Vallavolikogu võttis vastu Lääne-Harju vallas Kloogaranna külas Joa  tee 43 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu. Joa tee 43 kinnistu sihtotstarve on maatulundusmaa. Varasemalt on maad kasutatud pioneerilaagrite staadionina. Praegusel ajal puudub vajadus sellel otstarbel antud maad kasutada. Keila valla üldplaneeringu joonisel 2A „Tiheasutuse tsoneerimine" on selle kinnistu osas jäetud määratlemata maa kasutamise juhtotstarve ja on märgitud, et säilub senine sihtotstarve (maatulundusmaa), seetõttu on tegemist üldplaneeringut muutva detailplaneeringuga. Planeeringu lahenduses on  Joa tee 43 kinnistu jagatud 4 krundiks,   millest  2 on elamumaa ja 1 ärimaa ja 1 maatulundusmaa sihtotstarbega. Planeeringuga tehakse ettepanek muuta Keila valla üldplaneeringus  osaliselt Joa tee 43  kinnistust   äri- ja elamumaaks ( krundi 1 ja kruntide 2ja 3 osas). Krundil 4 säilub  maatulundusmaa  sihtotstarve.
Elamumaa  krundile on kavandatud ehitusõigus  ühe kahekorruselise paarismaja ja kahe abihoone ehitamise võimalus summaarse ehitisealuse pinnaga kokku 350 m².  Elamu kõrgus on  8 m ja abihoonetel 4 m. Ärimaa krundile on võimalik rajada kuni kaks kahekorruselist multifunktsionaalset hoonet summaarse ehitisealuse pinnaga 900 m² ja kõrgusega 9 m. Maatulundusmaa krundile on lubatud ehitusõigus ühekordse abihoone ehitisealuse pindalaga 50 m² rajamiseks. Juurdepääsud kinnistutele rajatakse kohalikult teelt 2952630 Liiva teelt ja 2952640 Muru teelt.
Liiva tee asub reformimata riigimaal. Seetõttu on moodustatud transpordimaa sihtotstarbega krunt, millel on ette nähtud 2,5 m laiune jalgtee. Liiva teele ja Muru teele on kavandatud tänavavalgustus. Teed ehitatakse välja huvitatud isiku poolt ja antakse tasuta vallale.
Veevarustus on lahendatud oma puurkaevuga ja kanalisatsioon väikepuhastiga. Tuletõrje veevarustuse tagamiseks tuleb rajada Liiva tee äärde veevõtu koht mahuti ja kuivhüdrandiga.
Detailplaneeringuga on võimalik tutvuda Lääne-Harju valla veebilehel aadressil http://laaneharju.ee  ja asutuste lahtiolekuajal kohapeal.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Detailplaneerimine
Briefcase
+372 617 7430 entec@entec.ee
Tellija
Briefcase
5532623 erkki.ots@gmail.com
Map-pin

Asukoht

Joa tee 43
Kloogaranna, Lääne-Harju vald, HARJUMAA, Eesti
Joa tee 43 Kloogaranna, Lääne-Harju vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil