Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange serveriruumi kappide, külmatunneli ning kaabelduse soetus- ja paigaldustöödeks. Muudetud pakkumuste tähtaega! Tähtaeg 1. veebruar.

08. jaanuar 2018
Muudetud pakkumuste tähtaega!
Registrite ja Infosüsteemide Keskus kuulutab välja avatud hanke serveriruumi kappide, külmatunneli ning kaabelduse soetus ja paigaldustöödeks Luksemburgis (193018). Riigihanke korraldamise eesmärgiks on Luksemburgis asuva serveriruumi seadmekappide ja külmatunneli soetus ning paigaldus koos kaabeldustöödega (edaspidi Tööd). Pakkuja peab oma pakkumuse mahtu arvestama ka need tööd, tarvidused ja abinõud, mis ei ole tehnilises kirjelduses kirjeldatud, kuid mis on, tuginedes heale äritavale ja pakkuja ametialasele professionaalsusele, vajalikud hanke nõuetekohaseks teostamiseks. Pakkuja peab kõik Tööde teostamiseks vajaminevad asjad ja seadmed ise kohale tarnima ning kõik paigaldatavad asjad ning seadmed peavad olema uued. Riigihanke esemeks olevad Tööd tuleb hankijale üle anda hiljemalt 2 kuu jooksul pärast hankelepingu sõlmimist, lisandub täiendavalt 1 kuu arve tasumiseks.
Eeldatav kogumaksumus: 100 000,00 eurot.
Tööde kestus: 3 kuud.
Pakkumuste laekumise tähtaeg: 01.02.2018 11:00.
Lisateave:
    Pakkumuse esitamisel tuleb arvestada kohaliku käibemaksumääraga, kuivõrd seadmete soetus ja paigaldustööd teostatakse Luksemburgis.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Map-pin

Asukoht

Luksemburg
Euroopa Liit
Luksemburg Euroopa Liit
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 1. veebruar 2018
Tööde kestus 3 kuud