Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Valitud töövõtja tänavavalgustuse taristu renoveerimiseks.

17. veebruar 2020
Pärnus vahetatakse sügiseks välja ligi 860 tänavavalgustit, uued valgustid on energiasäästlikud ja nende valgustugevust on võimalik reguleerida. Seniste betoonpostide asemele paigaldatakse uued metallpostid, mis on ühendatud maakaabliga. Postidel asuvaid energiasäästlikke LED valgusteid on võimalik programmeerida ja valgustugevust ajal, mil liiklust on vähem, madalamaks reguleerida. Tööd maksavad ligi 2,6 miljonit eurot, millest 1,8 miljonit on Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi toetus ja ülejäänu maksab linn. Tänavavalgustuse uuendamiseks korraldas linnavalitsus kaks riigihanget.
Karja tänaval, Mere puiesteel, Seedri, Toominga, Söödi, Muru, Esplanaadi, Papiniidu, Lao, Pae ja Energia tänaval asuvat 211 tänavavalgustit oli valmis kõige odavamalt välja vahetama Empower AS, kes küsis selle eest koos käibemaksuga 740 895 eurot. Tööd algavad pärast seda, kui pärast vaidlustusperioodi lõppu ettevõttega leping sõlmitakse ja peaksid kestma kuus kuud.
Kevadeks vahetab eelmise riigihanke võitja Leonhard Weiss OÜ välja ligi 650 tänavavalgustit, mis asuvad Riia maanteel, Kastani ja Mai tänaval, Mai tänavast mere poole jäävatel vahetänavatel, Laine tänaval, Perona Bowlingu juures, Metsa, Ravi ja Mere tänaval ning Papiniidu tänaval Riia maanteest tänava lõpuni. Tema tööde maksumuseks on 1 914 340 eurot.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 4448200 linnavalitsus@parnu.ee
Valgustussüsteemid
Briefcase
+372 663 5600 info.ee@enersense.com
Briefcase
+372 601 2285 estonia@leonhard-weiss.com
Map-pin

Asukoht

PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
 PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Maksumus 2,6 mln €
Tööde lõpp sügis 2020