Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange reostuse likvideerimiseks.

10. juuni 2010
Sokkel Ehitus OÜ kuulutab välja avaliku konkursi Endise Rapla KEK ABT territooriumi pinnases ja põhjavees leviva reostuse likvideerimiseks.
Töö ülesanded:
*  Tööprojekti koostamine.
* Maa- ala ülevaatamine, võimalikud proovikaevamised.
* Pigijäätmete käitlemine, pealelaadimine ja transport käitluskohta.
* Veepuhastussüsteemi rajamine, põhjavee välja pumpamine, basseinidesse kogumine ja puhastamine. Jooksvalt vee analüüside tegemine.
Pakkuja määrab ise tööde iseloomu ja mahud, millega on võimalik jääkreostus likvideerida ja maaala korrastada. Alljärgnevad mahud on hinnangulised, vee analüüside tulemuste selgumisel võib osutuda vajalikuks lisanduv vee puhastamise vajadus. Täpsem info kodulehel www.raikkyla.ee
Territooriumi asukoha, reostuse iseloomu jm kohta saab rohkem informatsiooni 2008. aastal läbi viidud Lipametsa piirkonna põhjavee reostusuuringu (ökogeoloogiauuringu) aruandest, mis on kättesaadav Raikküla valla kodulehel www.raikkyla.ee (Avalik teave- Uuringud).
Tööde teostamise tähtaeg 30. november 2010 a.
Pakkujal peab olema vastavate tööde teostamiseks kehtiv tegevusluba ja tal ei tohi olla ajatamata võlgnevusi Maksu- ja Tolliameti ees. Sokkel Ehitus OÜ sõlmib töövõtulepingu pakkujaga, kelle pakkumine on avaliku konkursi eesmärgi saavutamiseks majanduslikult kõige soodsam. Kuna tööde rahastamine toimuvad SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse kaasabil, siis töövõtulepingu sõlmimisel arvestatakse SA KIK finantseerimise korrast tulenevaid erisusi.
Tööde teostaja hangib kõik tööde teostamiseks vajalikud kooskõlastused.
Objekti ülevaatamiseks võtke ühendust Ahto Pregel´iga tel 5064071 või ahto@sokkel.ee Pakkumised esitada hiljemalt 14. juuniks 2010 kell 16:00 aadressil Lipametsa küla, Raikküla vald, Rapla maakond 78402 või e-postiga ahto@sokkel.ee

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Sokkel Ehitus OÜ, Rapla vald
+372 50 64 071 ahto@sokkel.ee
Map-pin

Asukoht

Lipametsa
Rapla vald, RAPLAMAA, Eesti
Lipametsa Rapla vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 14. juuni 2010
Tööde lõpp 30. november 2010