Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange ühisveevärgi rekonstrueerimise ja ehitamise ning ühiskanalisatsiooni rajamise ehitustööde omanikujärelvalvele. Pakkumuste tähtaeg 05.05.2011.

12. aprill 2011
Tahkuranna Vallavalitsus kuulutab välja hanke Tahkuranna valla kahe küla ühisveevärgi rekonstrueerimise ja ehitamise ning ühiskanalisatsiooni rajamise ehitustööde omanikujärelvalve teenusele. Pakkumine sisaldab ehitustegevuse omanikujärelvalve teenuse maksumust “Tahkuranna valla kahe küla ühisveevärgi rekonstrueerimine ja ehitamine ning ühiskanalisatsiooni rajamine” projektile.
Projekti raames teostatakse järgmisi ehitustöid:
I osa Reiu küla Reiu tee elamupiirkonna veetorustiku rekonstrueerimis- ja ehitamistööd;
majaühenduste ehitamine; ühiskanalisatsiooni ehitamine ja ülepumpla paigaldamine vastavalt AS Pärnu EKE Projekt poolt koostatud tööprojektile nr 10099 Tahkuranna valla kahe küla ühisveevärgi rekonstrueerimise ja ehitamise ning ühiskanalisatsiooni rajamise tööprojekt köide II, Reiu tee elamupiirkonna ühisveevärgi rekonstrueerimise ja ühiskanalisatsiooni ehitamise tööprojekt.
II osa Uulu küla veetorustiku ehitamine ja rekonstrueerimine vastavalt AS Pärnu EKE Projekt poolt koostatud tööprojektile nr 10099 Tahkuranna valla kahe küla ühisveevärgi  rekonstrueerimise ja ehitamise ning ühiskanalisatsiooni rajamise tööprojekt köide I, Uulu küla ühisveevärgi rekonstrueerimine ja ehitamine tööprojekt.
Pakkumine esitada hiljemalt 05.05.2011. a kell 14.00 vallavalitsuse kantseleisse. Ümbrik varustada märgusõnaga „Pakkumine” ning pakkuja nime ja objektide nimetustega.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Tahkuranna Vallavalitsus , Uulu, Häädemeeste vald
+372 4448890 tahkuranna@tahkuranna.ee
Map-pin

Asukoht

Häädemeeste vald, PÄRNUMAA, Eesti
 Häädemeeste vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 5. mai 2011