Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange puude raiumiseks. Tähtaeg 30. august.

27. august 2018
Türi Vallavalitsuse hallatav asutus Türi Haldus teeb pädevatele pakkujatele ettepaneku esitada pakkumus  vastavalt hankedokumentides sisalduvatele tingimustele. Riigihanke nimetus: „Türi linna Tolli tn raie“.
Hanke taust. Türi vallal on kavas rekonstrueerida Türi linna Tolli tänava sõidutee, kõnnitee, tänavavalgustussüsteem ning haljastus. Esimeses etapis on kavas Tolli tn kõnnitee rekonstrueerimine Raudtee ja Kalevi tänavate vahel. Rekonstrueerimise käigus on vajalik kõnnitee nihutamine veidi sõidutee poole. Kõnnitee ja sõidutee vahel on puud, mis on liiklusele ohtlikud, suures osas kuivanud või haiged. Tee rekonstrueerimise tagamiseks on vajalik kõnnitee ja sõidutee vahelised puud langetada ja koristada võimalikult kiirelt, tagamaks tingimusi teetöödeks. Langetamisele kuuluvad veel mõningad ohtlikud või kuivanud puud sõidutee metsapoolses servas ning Kalevi tänava ja Kraavi tänava vahel. Langetamisjärgselt on vajalik kändude maapealne osa kõrvaldada (ei sisaldu käesolevas hankes). Hankija eeldab kändude freesimist maapinnaga tasa, seetõttu ei tohi raie järel jääda kände kõrgusega üle 10 cm ümbritsevast maapinnast.
Pakkumus esitada hiljemalt  30.08.2018 kella 15.00-ks Türi Halduse büroosse F. J. Wiedemanni tn 1, Türi või saata digitaalselt allkirjastatult elektronpostiga aadressile enn.mager@tyri.ee.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 384 8200 vallavalitsus@tyri.ee
Map-pin

Asukoht

Tolli
TÜRI, JÄRVAMAA, Eesti
Tolli TÜRI, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 30. august 2018