Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud detailplaneering toitlustus- ja teenindushoone, vedelkütuse tankla, autode selvepesula ning neid teenindavate rajatiste rajamiseks.

28. aprill 2022
Paide Linnavolikogu kehtestas Nurga kinnistu detailplaneeringu. Detailplaneeringus planeeriti Nurga kinnistule kaubandus- ja teenindushoonete maa ja tankla maa krunt, hoonestusalad, parklad, haljastus, puurkaevud, reoveekäitlussüsteemid, kehtestati tingimused planeeringu elluviimiseks ja anti ehitusõigus. Juurdepääs planeeritud alale on Paide-Mündi-Mäeküla riigimaanteelt, mille äärde on planeeritud ka valgustusega jalg- ja jalgrattatee. 
Planeeringuga muudeti kehtivat Paide valla üldplaneeringut- Nurga kinnistu maakasutuse otstarve muudeti ärimaaks. Detailplaneeringu elluviimisega ei ole ette näha täiendavat olulist negatiivset keskkonna- ja sotsiaalset mõju piirkonnale kui planeeringu elluviimisel arvestatakse  kehtestatud tingimustega. Planeeringust huvitatud isik on Tiridates OÜ. Detailplaneering läbis enne kehtestamist heakskiitmise menetluse Rahandusministeeriumis.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Tiridates OÜ, Mäeküla, PAIDE
+372 3879747 tiridatesk@gmail.com
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 385 1050 aarens@aarens.ee
Map-pin

Asukoht

Nurga
Mäeküla, PAIDE, JÄRVAMAA, Eesti
Nurga Mäeküla, PAIDE, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala ca 3,3 ha