Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Väljastatud ehitusluba tootmis- ja laohoone ehitamiseks.

01. detsember 2021
Skano Furniture Factory OÜ-le on väljastatud ehitusluba tootmis- ja laohoone ehitamiseks. Tootmishoonet on planeeritud kasutada mööbli ja sisustusdetailide tootmishoonena, mille osaks on ka müügi ja esitlusosakond. Hoone on planeeritud valmis ehitada kahes järgus. Algselt ehitatakse hoone esimene järk, antakse see töösse ja majanduslike tulemuste arenedes, ehitatakse välja ka hoone teine järk.
Tootmishoone on viilhalli tüüpi, risttahuka kujuline, väikese katusekaldega (2 kraadi). Hoone Rehepapi tn. poolses otsas on kahekordne osa, büroo ja olmeruumidega. Kagupoolsel, Rehepapi tn poole jääval pikemal küljel on 2 tõstandväravat, millede kaudu toimub materjalide vedu.Tõstandvärvad on hoone kirdeküljel ja loodeküljel, kumbaski küljes üks. Hoone välissein on valdavalt halli värvi (RAL 9007) sändvitshpaneelidest, paksusega120 mm.
Osa välisseinast akende vahel on aga, parema ilme saavutamiseks, tumehall(RAL 7016) . Hoone kahekordse olmeosa otsasein kaetakse termotöödeldud saarepuiduga esimese korruse kõrguselt. Paneelide vuugiplekid on seina värvi järgi kas:tumehallid (RAL 7016) , või hallid RAL9007, vihmaveesüsteem on tumehalli, või musta värvi. Hoonel on kõigil külgedel aknad, seina ülaosas, kasutamaks ära looduslikku valgust. Aknad on PVC raamidega, värvus tumehall. Akende palede plekid on samuti grafiitmustad, või tumehallid. Sokkel on kolmekihiline soojustatud  betoonsokkel.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 5283176 skano@skano.com
Projekteerimine
Briefcase
Map-pin

Asukoht

Rehepapi 4
PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
Rehepapi 4 PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala Ehitisealune pind - 4186,3 m²
Pindala Suletud netopind - 4263,3 m²