Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikustamisel eskiisprojekt hooldekodule juurdeehituse rajamiseks.

10. veebruar 2020
Nõmme Linnaosa Valitsus avalikustab eskiisprojekti, millega kavandatakse endisele Nõmme haiglale, praegusele Pihlakodu hooldekodule, aadressiga Lõuna tn 50, juurdeehitust. Olemasolev hooldekodu paikneb kaitsealuses Vabaduse pargis. Nõmme üldplaneeringu kohaselt on olemasolev hoone hinnatud väärtuslikuks.
Eskiisprojektiga on hooldekodu juurdeehitusse kavandatud 26 elamisüksust eakatele inimestele, kes tulevad oma eluga toime, kuid soovivad saada teenuseid, mida hooldekodu pakub. Juurdeehitusse on ette nähtud ka puhkeruumid, talveaed ja katuseterrass. Hoone on 3-korruseline, suletud netopinnaga ca 1000m² ja on paigutatud kinnistule nii, et olemasolev kõrghaljastus säilib. Kavandatav juurdeehitus mõjutab hoonestustihedust pargialal ning naaberkinnistuid.
Juurdeehituse maht on väiksem kui 33% olemasoleva hoone mahust, seetõttu puudub seaduslik alus detailplaneeringu või projekteerimistingimuste taotlemise nõudeks.
Nõmme Linnaosa Valitsus korraldab eskiisprojekti avaliku väljapaneku, et selgitada välja kogukonna arvamus, kas soovitakse näha hooldekodu laienemist Lõuna tn 50 kinnistul.
Hooldekodu juurdeehituse eskiisiga on võimalik tutvuda alates 25. veebruarist kuni 12. märtsini 2020 Nõmme Linnaosa Valitsuse ruumides, Valdeku tn 13, I korruse fuajees ja Nõmme linnaosa kodulehel https://www.tallinn.ee/est/nomme/Ehitus-ja-planeeringud-Nommel
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Omanik
Briefcase
Viru Haigla AS, Tapa, Tapa vald
+372 325 8800, +372 325 8806 info@viruhaigla.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 5100952 irina@rkonsult.ee
Map-pin

Asukoht

Lõuna 50
Nõmme linnaosa, TALLINN, Eesti
Lõuna 50 Nõmme linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 25. veebruar - 12. märts 2020