Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange ühisveevärgi rekonstrueerimiseks ja joogiveekvaliteedi parendamiseks. Pakkumuste tähtaeg: 04.09.2014.

27. august 2014
AS Matsalu Veevärk kuulutab välja hanke Virtsu aleviku ühisveevärgi rekonstrueerimiseks ja Liivi küla joogiveekvaliteedi parendamiseks. Investeeringutööde käigus rajatakse Liivi veevarustuspumpla vahetusse lähedusse (täpse asukoha määrab Töövõtja) puurkaev ning ühendatakse olemasoleva pumplaga, pumbajaam varustatakse uute veetöötlusseadmetega, seadistatakse ümber elektri- ja automaatikaseadmed, rajatakse veevõrguühendus pumplani ning ehitatakse välja veetöötlusseadmete filtripesuvee ärajuhtimiseks uhteveesüsteem.
Investeeringutööde käigus käivitatakse Virtsu Kaare veevarustuspumpla vahetusse lähedusse rajatud S-veekompleksi puurkaev (sügavus 29,5 m) ning ühendatakse olemasoleva pumplaga, pumbajaam varustatakse täiendavate aeratsiooniseadmetega (kompressor ja ühendus olemasolevate filtritega) rauaeralduseks ning veetöötlusseadmetega, seadistatakse ümber elektri- ja automaatikaseadmed, rajatakse veevõrguühendus puurkaevust nr 25290 pumplani.
Peale projekteerimis-ehitustöid peavad mõlema küla joogivee analüüside tulemused vastama Sotsiaalministri 31.07.2001 määruses nr 82 „Joogivee kvaliteedi- ja kontrollnõuded ning analüüsimeetodid“ sätestatud nõuetele.
Tööde kestus: 120 päeva.
Info ja dokumendid: E-riigihangete register.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 04. september 2014 kell 13:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Matsalu Veevärk AS, Märjamaa, Märjamaa vald
+372 489 2556 info@matsaluvv.ee
Map-pin

Asukoht

LÄÄNEMAA, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Veevarustus-, puhastussüsteemid
  • Kaevud, puurkaevud
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 04. september 2014
Tööde kestus 120 päeva