Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange HSM/SSCD seadmete ostmiseks. Tähtaeg 3. november.

23. oktoober 2015
Kaitseministeerium kuulutab välja hanke HSM/SSCD seadmete hankimiseks. Hankija soovib osta HMS/SSCD seadmeid. Seadmete tarneaeg ei tohi olla pikem kui 30 päeva alates lepingu sõlmimisest. Tehniline spetsifikatsioon väljastatakse vaid isikutele, kes on ennast registreerinud riigihangete registris hankes osalejaks ning kes esitab vastavasisulise taotluse etteantud vormil e-posti teel aadressile priit.soosaar@kaitseministeerium.ee
Tööde kestus: 30 päeva.
Pakkumuste esitamise tähtaeg:  03. november 2015 kell 11:00.
LISATEAVE
  1. Riigihankega seotud täiendavad küsimused ja selgitused menetletakse ning väljastatakse läbi e-riigihangete registri menetluskeskkonna e-posti teel. Hankija kasutab ainult e-riigihangete registris registreeritud kontaktandmeid (e-posti aadressi). Hankija ei vastuta elektronposti toimimise eest.
2. Hankija ei hüvita mistahes kahju ega kulusid seoses hankes osalemisega. Pakkuja kohustub kandma kõiki kaudseid ja otseseid kulusid, mis on seotud pakkumuse ettevalmistamise ja esitamise ning Hankelepingu sõlmimisega.
3. Pakkumus peab vastama täielikult Hankija poolt koostatud hangitavate seadmete tehnilisele spetsifikatsioonile. NB! Hankija väljastab tehnilise spetsifikatsiooni peale vastavasisulise taotluse laekumist (digitaalselt allkirjastatult) Hankija aadressile priit.soosaar@kaitseministeerium.ee. Hankija juhib veelkord tähelepanu, et hankemenetlusest kõrvaldatakse Taotleja/Pakkuja, kes ei ole teadaolevalt piisavalt usaldusväärne, et välistada riigi julgeolekule avaldavaid ohte või kelle suhtes või kelle esindaja suhtes on tõendatud raske süüline eksimus kutse- või ametialaste käitumisreeglite vastu, sealhulgas riigisaladuse või salastatud välisteabe kaitse või tarnekindluse kohustuste rikkumine varasemate hankelepingute täitmisel.
4. Pakkumus peab olema jõus vähemalt 60 päeva alates pakkumuse esitamise tähtpäevast.
5. Hankijal on õigus tagasi lükata kõik pakkumused, kui pakkumuse kogumaksumus on suurem kui hanke eeldatav maksumus.
6. Hankijal on õigus Pakkujatega läbi rääkida pakkumuse tehnilise spetsifikatsiooni osas.
7. Pakkumused saata elektrooniliselt (digitaalselt allkirjastatult) aadressile priit.soosaar@kaitseministeerium.ee või paberkandjal hanketeates punkti I.1) kirjas olevale aadressile.
8. Pakkumus peab olema vormistatud korrektselt ja köidetult (tiitellehe ja sisukorraga) ning olema köidetud.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 717 0022 info@kaitseministeerium.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Seadmete tarnimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 3. november 2015
Tööde kestus 30 päeva