Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Alustatakse tänava rekonstrueerimistöödega. Tööde lõpp oktoobris.

25. juuli 2019
Viamer Grupp OÜ alustab 1. augustil Nisu tänava (Ristiku tänava ja Sõle tänav 42 vahelisel lõigul) rekonstrueerimistöödega. Rekonstrueerimistööde eesmärgiks on teekatte uuendamine, jalakäijatele paremate liikumistingimuste loomine, sademevee ärajuhtimise parandamine ning haljastuse korrastamine.
Ehitustööde käigus rajatakse Nisu tänava Ristiku ja Aru tänava vahelises lõigus 6 meetri laiune sõidutee ning Aru tänava ja Sõle tn 42 vahelises lõigus 5 meetri laiune asfaltbetoonkattega sõidutee koos parkimistaskuga diagonaalparkimiseks.
Nisu tänava ja Aru tänava ristmik lahendatakse liikluse rahustamiseks tõstetud ristmikuna. Lisaks rajatakse täiendav künnis Nisu tänav 30 ette ning Nisu tänava 18 ja 20 vahelise juurdepääsutee ette. Tänava mõlemale küljele rajatakse 1,75 meetri laiune betoonkivikattega kõnnitee. Nisu tänava Sõle tänava poolsesse otsa, tänava ja Sõle tänava 40 koolihoone vahelisele alale tuleb pargiala kuhu rajatakse madalhaljastus ning ehitatakse betoonkivikattega kõnniteed koos puhkekohtadega. Rekonstrueeritava lõigu pikkus on ca 450 meetrit.
Lisaks tee-ehituslikele töödele rajatakse tänavale LED-tehnoloogial põhinev tänavavalgustus ning rekonstrueeritakse AS Tallinna Vesi kaasfinantseerimisel tänava alused vee- ja kanalisatsioonitrassid. Tänavale rajatakse sajuveekanalisatsioon.
Ehitustööde lepinguline maksumus on ca 1 090 000 eurot. Lepingu täitmise tähtpäev on 30. oktoober 2019.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 645 7191 kommunaal@tallinnlv.ee
Teekatted, asfalteerimine, teetööd
Briefcase
Viamer Grupp OÜ, Iru, Jõelähtme vald
+372 660 5590 viamer@viamer.ee
Map-pin

Asukoht

Sõle-Ristiku
TALLINN, Eesti
Sõle-Ristiku Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Tööde kestus 1. august - 30. oktoober 2019
Maksumus ca 1 090 000 €