Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange raudteemuuseumi teostatavus- ja tasuvusanalüüsi ning turundusstrateegia koostamiseks. Pakkumuste tähtaeg: 11.12.2013.

06. detsember 2013
Türi Vallavalitsus teeb pädevatele isikutele ettepaneku esitada pakkumus riigihankele „Türi raudteemuuseumi teostatavus- ja tasuvusanalüüsi ning turundusstrateegia koostamine“ (riigihange, mille eeldatav maksumus on väiksem kui lihthanke piirmäär ja millele kohaldatakse eelkõige RHS § 3 sätestatud riigihanke korraldamise üldpõhimõtteid).
Hanke eesmärgid on:
1. Teenuse pakkuja leidmine Türi raudteemuuseumi teostatavus- ja tasuvusanalüüsi ning  turundusstrateegia koostamiseks. Koostamist toetab ENPI Programm.
2. Projekti ”Kitsarööpmelise raudtee ajaloo uurimine” tegevuste õigeaegne ja eesmärgipärane täitmine kooskõlas ENPI programmi reeglitega.
Pakkumuse esitamise tähtpäev ja kellaaeg on 11. detsember 2013 kell 10.00.
Paberkandjal esitatav pakkumus esitatakse ühes eksemplaris kinnises ümbrikus Türi Vallavalitsusele Kohtu tn 2, 72213 Türi, Järvamaa (kolmas korrus, vallasekretäri abile).
Hankedokumendid väljastab ja täiendavaid selgitusi hankedokumentide ja hankemenetluse kohta annab Türi Vallavalitsuse arendusjuht Üllar Vahtramäe e-posti teel yllar.vahtramae@tyri.ee.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 384 8200 vallavalitsus@tyri.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 674 4000 sweco@sweco.ee
Map-pin

Asukoht

Jaama 10
TÜRI, JÄRVAMAA, Eesti
Jaama 10 TÜRI, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Ekspertiis, uuringud teostatavus- ja tasuvusanalüüs
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 11. detsember 2013