Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering üksikelamute, ridaelamu, korterelamute ning abihoonete ehitamiseks.

31. oktoober 2016
07.11.2016. a kuni 06.12.2016. a on tööaegadel Saku Valla Maja (Teaduse tänav 1, Saku alevik) teise korruse stendil ning Saku valla kodulehel avalikul väljapanekul Saku valla Jälgimäe küla Kaili ja Jälgimäe tee 51 kinnistute detailplaneering. Detailplaneeringu koostamise eesmärk on planeeritava ala kruntideks jaotamine ning ehitusõiguse määramine. Planeeringuga kavatsetakse jaotada planeeritav ala kruntideks ning määratakse ehitusõigus üksikelamute, ridaelamu, korterelamute ning abihoonete ehitamiseks. Ala, kuhu on planeeringuga kavandatud üksikelamud, korterelamud, ridaelamu, moodustab ühtse terviku lähiümbruses paiknevate hoonestuse ning nende kasutusotstarvetega.
Kuna algse detailplaneeringu lahenduse valmimisest on möödunud 9 aastat, siis enne edasist detailplaneeringu menetlust ajakohastati detailplaneering ja selle lahendus.
Detailplaneeringu realiseerimine nähakse ette kahes etapis. Esimeses etapis ehitab detailplaneeringust Huvitatud isik välja detailplaneeringujärgse tehnilise infrastruktuuri (teed, veevarustus- ja kanalisatsioonitorustiku, telekommunikatsiooni-, nõrkvoolu- ja elektrivõrgud) ja likvideerib biotiigid. Pärast detailplaneeringu järgse tehnilise infrastruktuuri valmimist ja biotiikide likvideerimist saab planeeritavale alale ehitada planeeringuga kavandatud hooneid.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Planeeringu algataja
Briefcase
Saku Vallavalitsus , Saku, Saku vald
+372 671 2431 saku@sakuvald.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 644 4413 info@mkkonsult.ee
Tellija
Briefcase
+372 58106698 orhanoktain@gmail.com
Map-pin

Asukoht

Kaili, Jälgimäe 1
Jälgimäe, Saku vald, HARJUMAA, Eesti
Kaili, Jälgimäe 1 Jälgimäe, Saku vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Maa-ala 6 ha
Objektiga/dokumentidega tutvumine 07.11.2016 - 06.12.2016.