Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst


05. mai 2015
Riigi Kinnisvara AS kuulutab välja hanke Räpina Aianduskooli mitteköetava kasvuhoone projekteerimiseks ja ehitamiseks. Räpina Aianduskooli külmkasvuhoone rajamine. Rajatakse uued alused ja vundamendid. Paigaldatakse kasvuhoone, koos sisseseadega ning ehitatakse välja uued tehnovõrgud, välistrassid, teed ja platsid.
Töövõtu mahtu kuuluvad kõik töövõtu lepingust ja selle lisadest, Tellija nõudmistest ja/või õigusaktide nõuetest tulenevad tööd, samuti tööjooniste ja teostusjooniste koostamine.
Tööde kestus: 25. mai - 31. august 2015.
Pakkumised esitada 14.05.2015 16:00.
LISATEAVE
projekti rahastatakse ERF vahenditega. See toimub ERF projekti “Kutseõppeasutuste õppekeskkonna kaasajastamine” raames.
Projekti nimi “Mitteköetava kasvuhoone projekteerimine, ehitamine”, projekti rahastatakse ERF vahenditega. See toimub ERF projekti “Kutseõppeasutuste õppekeskkonna kaasajastamine” raames.
Märkusesse lisada ka meie projekti nimi “Mitteköetava kasvuhoone projekteerimine, ehitamine”, projekti kood 2.5.0201.15-0089.
Hankedokumendid ja nende muudatused, samuti selgitused hanketeate ja hankedokumentide kohta avaldatakse üksnes Riigi Kinnisvara AS veebilehel, rubriigis „Hanked“, „Alla siseriikliku piirmääraga riigihanked“: http://www.rkas.ee/hanked-ja-pakkumised/alla-siseriiklikku-piirmaaraga-riigihanked. Selgitused avaldatakse RKASi veebilehel 3 (kolme) tööpäeva jooksul selgitustaotluse laekumisest arvates.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 606 3400 info@rkas.ee
Map-pin

Asukoht

Pargi 32
RÄPINA, PÕLVAMAA, Eesti
Pargi 32 RÄPINA, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
  • Üldehitus
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 14. mai 2015
Tööde kestus 25. mai - 31. august 2015