Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Tee-ehituse ehitusjärelevalve hankel on muudetud tähtaegu.

03. märts 2010

MUUDETUD PAKKUKUSTE TÄHTAEGA!
Maanteeamet kuulutab välja avatud hanke Pärnu ümbersõidu Papiniidu pikenduse ehitusjärelevalveks.
Järelevalve ülesandeks on teostada tehnilist, administratiivset ja lepingulist järelevalvet Pärnu ümbersõidu Papiniidu pikenduse ehituse üle. Pärnu ümbersõidu projekti peamiseks eesmärgiks on parandada liiklustingimusi ja -ohutust ning teekeskkonda, arendada üle-euroopalise transpordivõrgustiku TEN-T ühendusi ja viia Pärnu ümbersõit vastavusse kehtivate standarditega.
Pärnu ümbersõidu Papiniidu pikenduse ehitus sisaldab: 3,7 km sõiduteede ehitust; 4,1 km kergliiklusteede ehitust; kahe jalakäijate tunneli projekteerimist ja ehitust; kolme valgusfooridega ristmiku ehitust.
Tööde teostamise aeg on 28 kuud.
Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse nõuete miinimumtase:
Pakkuja peab viimase kolme aasta (01/2007-12/2009) jooksul olema täitnud vähemalt 2 teetööde ehitusjärelevalve lepingut, igaüks maksumusega vähemalt 2 000 000 EEK ilma käibemaksuta.
Pakkuja peab viimase kolme aasta (01/2007-12/2009) jooksul olema täitnud vähemalt ühe teetööde ehitusjärelevalve lepingu, mis sisaldab järelevalve teostamist raudbetoonist silla, tunneli või viadukti ehitustöö üle.
Pakkuja peab omama õigust teehoiutööde ehitusjärelevalve teostamiseks vastavalt oma asukohamaa seadustele.
Nõuded spetsialistide kvalifikatsioonile.
Hankedokumentide taotlemise tähtaeg (viimane päev) on 30. aprill 2010 kell 16:45.
Pakkuja, kelle pakkumusele ja kvalifikatsiooni tõendamiseks esitatavatele dokumentidele pakkuja esindajana alla kirjutanud isik või isikud ei oma pakkuja esindamise õigust seadusest tulenevalt (nt juriidilise isiku poolt esitatud dokumentidele kirjutab alla keegi teine kui äriregistri registreerimistunnistusele kantud juhatuse liige, kes omab juriidilise isiku esindamise õigust) esitab koos pakkumuse ja kvalifikatsiooni tõendamiseks esitatavate dokumentidega hankedokumentide lisa I vormi 1 kohase volikirja dokumentide allkirjastamiseks, millega pakkuja volitab pakkumusele ja kvalifikatsiooni tõendamiseks esitatavatele dokumentidele pakkuja esindajana alla kirjutanud isikut või isikuid olema pakkuja ametlik esindaja ja allkirjastama riigihanke pakkumust ning hankemenetlusest kõrvaldamise aluste puudumise ja kvalifikatsiooni tõendamiseks esitatavaid dokumente.
Pakkuja peab esitama hanketeate osa III punkt 2.3 alapunktides D1, E1 ja F1 nimetatud isikute osas erinevate inimeste CV-d.
Hankija tagab piiramatu ja täieliku elektroonilise ligipääsu hankedokumentidele Riigihangete Registris.
Hankedokumente tutvustav koosolek toimub 23.03.2010 kell 13:00 Maanteeametis ruumis 115, aadressil Pärnu mnt. 463a, 10916 Tallinn, Eesti.
Info ja dokumendid: Maanteeamet, Aivi Altdorf (Altrov), tel: 611 9408, faks: 611 9408, e-post: aivi.altdorf@mnt.ee.
Pakkumused esitada hiljemalt 3. mai 2010 kell 13:00.

Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 620 1200 info@transpordiamet.ee
Map-pin

Asukoht

PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
 PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Järelevalveteenus
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 3. mai 2010
Tööde kestus 28 kuud