Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange jäätmeveo teenuse osutamiseks. Pakkumuste tähtaeg 22.11.2012.

11. november 2012
AS Saarte Liinid kuulutab välja hanke jäätmeveo teenuse osutamiseks. Hankija tellib jäätmeveo osutamise teenust AS Saarte Liinid poolt hallatavates sadamates kolmeks aastaks. Jäätmeveo teenust tuleb osutada hankija poolsetest ja /või kehtivatest õigusaktidest tulenevatest nõuetest. Sadamad Saare, Lääne, Hiiu, Tartu, Pärnu maakondades.
Hankija laeb käesoleva riigihanke hankedokumendid (lühendatult HD), samuti HD muudatused üles riigihangete registri veebilehele https://riigihanked.riik.ee. Hanke juurde saab registreeruda ja HD alla laadida riigihangete registri veebilehelt. Igal hankemenetlusel osaleval isikul ja/või huvitatud isikul on õigus saada hankijalt selgitusi või täiendavat teavet hanketeate või HD kohta, esitades hankijale küsimuse üldjuhul elektrooniliselt riigihangete registri kaudu.
Hankija esitab selgitused hanketeate ja HD kohta ning muu enne pakkumuste esitamise tähtaega edastamisele kuuluva teabe 3 tööpäeva jooksul vastava taotluse saamisest arvates elektrooniliselt, laadides selgitused ja muu teabe (vastuse) üles riigihangete registrisse, kust huvitatud isikutel on võimalus need alla laadida. Vastuse lisamise kohta saadetakse riigihangete registrist adressaatidele (vastavalt hankija poolt tehtud valikule kas hanke juurde registreerunud isikutele või küsijale) automaatteavitus.
Juhul, kui hankemenetlusel osalev isik ja/või huvitatud isik ei esita hankijale küsimust registri kaudu, peab ta oma küsimused täiendava info ja selgituste saamiseks hanketeate või HD kohta esitama kirjalikult Hankija faksile 45 30 149 või elektronpostile ulvi@saarteliinid.ee Kirjaliku küsimuse kohalejõudmise eest hankijale vastutab küsimuse saatja. Hankija edastab hankemenetlusel osalevale isikule ja/või huvitatud isikule vastuse faksiga või e-kirjaga ja laeb vastuse üles riigihangete registrisse. Hankija ei vastuta faksi- või e-side toimimise eest.
Ainult hanke juurde registreerunud isikud saavad teavitusi hanke kohta.
Hankija poolt esitatud kvalifitseerimistingimused ning nõuded pakkuja kvalifikatsiooni tõendavate dokumentide vormistamisele ja esitamisele on sätestatud käesolevas hanketeates ja hankedokumentides. Hankijal on õigus käesolevas lihthankes pidada läbirääkimisi vastavalt hankedokumentides sätestatule.
Pakkumuste esitamise tähtaeg on 22. november 2012 kell 14:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Saarte Liinid AS, KURESSAARE
+372 4530140, +372 5014994 info@saarteliinid.ee
Map-pin

Asukoht

MITU MAAKONDA, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Jäätmekäitlus
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 01. jaanuar 2013 - 31. detsember 2015
Esitamise tähtaeg 22. november 2012