Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Taotlus detailplaneeringu algatamiseks äri- ja tootmishoonete ehitamiseks.

14. mai 2019
Audru ringraja omanik Rada OÜ on esitatud Pärnu Linnavalitsusele detailplaneeringu algatamise taotluse Audru ringrada katastriüksusel, suurusega ca 68 ha. Alal kehtib Audru Vallavolikogu 12.03.2009 otsusega nr 20 kehtestatud Audru ringraja kinnistu detailplaneering ja Audru Vallavolikogu 12.06.2014 otsusega nr 36 kehtestatud Audru ringraja mängumaa detailplaneering.
Huvitatud isiku eesmärgiks on planeeringualal oleva kinnistu (väljaspool ringrada ümbritseva maa-ala) jagamine väiksemateks, eraldimajandavateks kruntideks ja kruntidele hoonestustingimuste määramine.
Planeeritavad hooned on äri- ja tootmishooned ning ringraja majandamisega seotud hooned ja rajatised. Juurdepääsulahendused alale on ette nähtud kehtivate detailplaneeringutega ja muudatusi selles osas ei kavandata. Audru valla üldplaneeringu maakasutuse kaardi kohaselt jääb planeeringuala üldkasutatava maa ja reserveeritud ärimaa juhtfunktsiooniga alale.
Kavandatav detailplaneering sisaldab Audru valla üldplaneeringu muutmise põhilahenduse muutmise ettepanekut maakasutuse juhtfunktsiooni osas: väljaspool ringrada ja mängumaad kavandatakse planeeringuala lõuna-, ida- ja kirdeosas üldkasutatava maa muutmist ärimaaks.
Audru ringrajale kavandatava detailplaneeringu avalik arutelu toimub 4. juunil 2019 kell 17.00 Audru osavallakeskuses.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Rada OÜ, Papsaare, PÄRNU
+372 516 8582 andres@a2.ee
Map-pin

Asukoht

Nurme tee 37, 37a, 39
Papsaare, PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
Nurme tee 37, 37a, 39 Papsaare, PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Detailplaneerimine
Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 4. juuni 2019