Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Ei algatatud KSH detailplaneeringule millega moodustatakse eraldi krundid ühele olemasolevale ja 9 uuele üksikelamule, puurkaevudele, puhastusseadmele ning juurdepääsuteedele.

09. juuni 2011
Jõelähtme Vallavolikogu otsusega tunnistati kehtetuks Ruu küla Tirisaare maaüksuse detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamine ning otsustati mitte algatada keskkonnamõju strateegilist hindamist..
Detailplaneeringu koostamisel vähendati planeeritud elamukruntide arvu 20-lt 10-le (asutus muutus hajusamaks), tagati suuremate maatulundusmaa kruntide planeerimisega maakondliku rohevõrgustiku toimimiseks tingimused (sh kavandati hoonestust selliselt, et oleks maksimaalselt tagatud rohevõrgustiku toimimiseks vajalikud tingimused) ja võeti arvesse Jägala jõe paisutamisega seotud andmed. Detailplaneeringuga tehakse ettepanek maa sihtotstarbe muutmiseks eesmärgiga moodustada krundid ühele olemasolevale ja 9 uuele üksikelamule, puurkaevudele, puhastusseadmele ning juurdepääsuteedele. Lähtudes Keskkonnaametile esitatud KSH eelhinnangust asuti seisukohale, et detailplaneeringuga kavandatava tegevusega ei kaasne eeldatavalt vajadust läbi viia keskkonnamõju strateegiline hindamine".
Otsusega on võimalik tutvuda tööpäevadel Jõelähtme Vallavalitsuses (Jõelähtme küla, Harjumaa 74 2052) ning Jõelähtme valla koduleheküljel.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Detailplaneerimine
Briefcase
5224292, 6411114, 6615645 info@ruumjamaastik.ee
Planeeringu algataja
Briefcase
Jõelähtme Vallavalitsus , Jõelähtme, Jõelähtme vald
+372 605 4887 kantselei@joelahtme.ee
Map-pin

Asukoht

Ruu, Jõelähtme vald, HARJUMAA, Eesti
 Ruu, Jõelähtme vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala ca 16 ha