Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange liiklussõlmedesse rajatud silla ja tunnelite ekspertiisiks. Pakkumuste tähtaeg: 10.04.2013.

25. märts 2013
Maanteeamet kuulutab välja hanke E20 Tallinn-Narva maantee Iru ja Maardu liiklussõlmedesse rajatud silla ja tunnelite ekspertiisiks. Tallinn-Narva maantee kilomeetritele 10,6 kuni 17,4 ehitatud rajatiste ekspertiisi läbiviimine välja selgitamaks esialgsest projektist erinevalt valmis ehitatud rajatiste kvaliteet ja kontrollida vastavust õigusaktidele.
Tööde kestus: 3 kuud.
 A) Pakkuja, kes peab oma asukohamaa seaduse kohaselt olema registreeritud äriregistris või erialases registris, esitab sellekohase kehtiva registritunnistuse või väljavõtte äriregistrist või nende kehtiva koopia, millest peavad nähtuma juriidilise isiku esindusõiguslikud isikud. Juriidilisest isikust pakkuja, kelle asukohamaa on Eesti, ei pea esitama registri väljavõtet.
B) Pakkuja, kelle pakkumusele ja kvalifikatsiooni tõendamiseks esitatavatele dokumentidele pakkuja esindajana alla kirjutanud isik või isikud ei oma pakkuja esindamise õigust seadusest tulenevalt (nt juriidilise isiku poolt esitatud dokumentidele kirjutab alla keegi teine kui äriregistri registreerimistunnistusele kantud juhatuse liige, kes omab juriidilise isiku esindamise õigust) esitab koos pakkumuse ja kvalifikatsiooni tõendamiseks esitatavate dokumentidega hankedokumentide lisa I vormi 1 kohase volikirja dokumentide allkirjastamiseks, millega pakkuja volitab pakkumusele ja kvalifikatsiooni tõendamiseks esitatavatele dokumentidele pakkuja esindajana alla kirjutanud isikut või isikuid olema pakkuja ametlik esindaja ja allkirjastama riigihanke pakkumust ning hankemenetlusest kõrvaldamise aluste puudumise ja kvalifikatsiooni tõendamiseks esitatavaid dokumente.
C) Pakkuja ei tohi olla teostanud ekspertiisi hõlmavate rajatiste projekteerimist, ehitust ega järelevalvet (Majandus- ja kommunikatsiooniministri 20.02.2012 määrus nr 15 „Ehitise ekspertiisi tegemise kord“ § 4 lg 4).
D) Hankija tagab piiramatu ja täieliku elektroonilise ligipääsu hankedokumentidele Riigihangete Registris.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 10. aprill 2013 kell 10:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 620 1200 info@transpordiamet.ee
Briefcase
+372 630 4800 info@pohja.mnt.ee
Tellija esindaja
*****
autorijärelevalve
Briefcase
+372 626 0000 novarc@novarc.ee
Map-pin

Asukoht

Tallinn-Narva mnt km 10,5-17,4
HARJUMAA, Eesti
Tallinn-Narva mnt km 10,5-17,4 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
  • Ekspertiis, uuringud
Blueprint

Omadused

Pikkus 6,8 km
Esitamise tähtaeg 10. aprill 2013
Tööde kestus 3 kuud