Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Detailplaneeringu KSH avalik väljapanek, mille koostamise eesmärgiks on spordi-, kultuuri- ja puhkerajatiste planeerimine

15. september 2011
Kose Vallavalitsus teatab Spordiväljaku tn 11 kinnistu, Spordiväljaku tn 11a kinnistu, Kiriku kinnistu, Paunküla metskond 60 ja jätkuvalt riigi omandis oleva maatüki (Kose vald, Kose alevik ja Ahisilla küla) detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalikust väljapanekust. Kose Vallavalitsuse korraldusega  on planeeringuala nimeks määratud Aasumäe piirkonna planeeringuala. Keskkonnamõju strateegilise hindamise eesmärk on selgitada välja Kose vallas Kose alevikus ja Ahisilla külas spordi-, kultuuri- ja puhkerajatiste rajamisega kaasnev eeldatavalt oluline keskkonnamõju Pirita jõele ning ümberkaudsetele aladele. Detailplaneeringu eesmärgiks on spordi-, kultuuri- ja puhkerajatiste rajamine (suusa- ja matkarada, laululava koos teenindusruumidega, mänguväljakud, liuväli). Kavandatava tegevusega ei kaasne olulist piiriülest keskkonnamõju.
Detailplaneeringu eelnõu ja keskkonnamõju strateegilise hindamise aruandega on võimalik tutvuda alates 16. septembrist 2011:
• Kose Vallavalitsuses, aadressil Hariduse 1, Kose, tel             633 9300      ;
• Internetileheküljel www.kosevald.ee;
• Internetileheküljel www.keskkonnakorraldus.ee sektsiooni avalikud dokumendid all.
Keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalik arutelu toimub 03. oktoobril 2011. a algusega kell 17.00 Kose Vallavalitsuses aadressil Hariduse 1, Kose.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Planeeringu tellija
Briefcase
Detailplaneerimine
Briefcase
Kose Maakorralduse OÜ, Kose, Kose vald
+372 603 6337
Keskkonnamõjude hindamine
Briefcase
Map-pin

Asukoht

Spordiväljaku 11, 11a, Kiriku
Kose vald, HARJUMAA, Eesti
Spordiväljaku 11, 11a, Kiriku Kose vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Maa-ala 42,18 ha