Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange maanteelõigu katte taastusremondiks ülekattega kuumtaastamise meetodil. Pakkumuste tähtaeg: 22.07.2013.

01. juuli 2013
Maanteeamet kuulutab välja avatud hanke riigimaantee nr 4 Tallinn – Pärnu – Ikla km 98,500 – 103,000 katte taastusremondiks ülekattega kuumtaastamise meetodil. Kogu ristlõikes tuleb välja ehitada kõik tüüplõikel näidatud konstruktsiooni kihid ja teostada kõik sinna juurde kuuluvad tööd, so teostada katte kuumtaastamine (katte kuumutamine, kuumalt freesimine koos laotamisega), ehitada ülekate SMA 12, ehitada teepeenrad, vahetada välja tähispostid, paigaldada kattehelkurid ja teostada markeerimine. Katte kuumtaastamine ja SMA katte ehitus tuleb teostada lühima tehnoloogiliselt võimaliku aja jooksul (maksimaalselt 3 nädala jooksul alates katte ehitamise töödega alustamisest peab olema ehitatud kate, paigaldatud kattehelkurid ja teostatud markeerimine).
Ehitustööde kestus: 1 kuu.
LISATEAVE
 A) Juhul, kui pakkuja tõendab oma tehnilise ja kutsealase pädevuse vastavust kvalifitseerimise tingimustele hankelepingu täitmise raames lisaks oma näitajatele ka teise isiku näitajate alusel, lisab pakkuja riigihangete registrisse kvalifitseerimise dokumentide juurde HD lisa I vormi 5 kohase teise isiku nõusoleku.
B) Pakkuja peab esitama hanketeate punktis III 2.3) nõutud isikute kohta erinevate inimeste CV-d.
C) Pakkuja, kes peab oma asukohamaa seaduse kohaselt olema registreeritud äriregistris või erialases registris, esitab sellekohase kehtiva registritunnistuse või väljavõtte äriregistrist või nende kehtiva koopia, millest peavad nähtuma juriidilise isiku esindusõiguslikud isikud. Juriidilisest isikust pakkuja, kelle asukohamaa on Eesti, ei pea esitama registri väljavõtet.
D) Hanketeate punktis II.3) esitatud hankelepingu periood sisaldab 1 kuud ehitusperioodi ja 60 kuud garantiiperioodi.
E) Vastavalt HD lisa II Hankelepingu projektile, kohustub Pakkuja Lepingu allkirjastamisel omama ja esitama Tellijale koopia vastutuskindlustuslepingust, mille määraks on 64 000 EUR.
F) Hankija tagab piiramatu ja täieliku elektroonilise juurdepääsu hankedokumentidele Riigihangete Registris.
Pakkumuste  esitamise tähtaeg: 22. juuli 2013 kell 10:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 620 1200 info@transpordiamet.ee
Map-pin

Asukoht

km 98,500 – 103,000
Eesti
km 98,500 – 103,000 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Teekatted, asfalteerimine, teetööd
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 22. juuli 2013
Tööde kestus 61 kuud