Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst


26. veebruar 2010

Rae Vallavalitsus võõrandab avalikul enampakkumisel Harju Maakohtu Kinnistusameti Harju Kinnistusjaoskonna kinnistusregistrisse registriosa nr 2153502 alla kantud Lehise kinnistust 11578/15425 suuruse mõttelisele osale vastav Rae Vallavolikogu 11.08.2009.a otsusega nr 576 kehtestatud Pildiküla küla Põrguvälja tee 5 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu alusel moodustatavad äri- ja tootmismaa krundid (planeeringujärgne pindalaga 11 578 m²), asukohaga Pildiküla küla Rae vald.
Kinnistu võõrandamine toimub järgmistel tingimustel:
- kinnistu maatükkide võõrandamisel on kirjaliku enampakkumise alghinnaks 100 (ükssada) krooni ühe m² eest;
-agastamatu osalustasu suurus on 1000 (üks tuhat) krooni mis tuleb vähemalt 3 päeva enne pakkumise esitamist kanda Rae Vallavalitsuse arveldusarvele nr 1120122757 Hansapangas;
-kinnistu võõrandamisega seotud kõik kulud tasub enampakkumise võitja;
-osalustasu ei kuulu osalejatele tagastamisele;
-enampakkumise võitja tasub kinnistu müügihinna enne ostu-müügilepingu ja asjaõiguslepingu sõlmimist Rae Vallavalitsuse arveldusarvele nr 1120122757 Swedbankis või Rae Vallavalitsuse poolt näidatud notari deposiitarvele;
-enampakkumise võitja on kohustatud ehitusõiguse määramiseks läbi viima kinnistu detailplaneeringu õigusaktidega sätestatud korras.
Ostupakkumine esitada kinnises ümbrikus Rae Vallavalitsuse vallakantselei sekretärile, aadressil Aruküla tee 9 Jüri alevik Rae vald 75301 Harjumaa märgusõnaks “Pakkumine – Lehise tootmis-ja ärimaa”. Pakkumiste esitamise lõpptähtaeg on 12. märts 2010 kell 10.00. Pakkumiste avamine toimub samal päeval kell 10.15. Pakkumisele tuleb lisada:-pakkuja nimi, isiku- või registrikood, elu- või asukoht, postiaadress ja kontaktandmed (telefon, faks, e-posti aadress) ning vabas vormis avaldus pakkumisel osalemise kohta;juriidilise isiku puhul äriregistri poolt originaalpitseriga tõestatud koopia põhikirjast ja pädeva organi otsus pakkumisel osalemiseks, kinnisasja ostmiseks enampakkumisel kehtestatud tingimustel ning -<!--[endif]-->juriidilise isiku puhul mitte varem kui 15 kalendripäeva enne pakkumise toimumist väljastatud elektroonilise registrikaardi väljatrükk, füüsilise isiku puhul notariaalselt tõestatud ärakiri passist või isikutunnistusest panga poolt originaalpitseriga tõestatud maksekorralduse koopia osavõtutasu tasumise kohta eraldi ümbrikus sõnade ja numbritega kirjutatud konkreetne pakkumissumma eesti kroonides;pakkumise tegemise kuupäev, pakkumise esitaja või pakkuja seadusliku esindaja allkiri, juriidilise isiku ja füüsilise isiku volituse puhul notariaalselt tõestatud volikiri ja volitatud isiku allkirja näidis;Kinnistu detailplaneeringuga on võimalik tutvuda ja saada täpsustavat informatsiooni Rae Vallavalitsuse maa-ametist maakorraldaja Mart Võrklaev tel 6064 717, mart.vorklaev@rae.ee. Enampakkumise võitjaks on enampakkumisel osaleja, kes tegi hinnalt kõige kõrgema ostupakkumise. Pakkumise võitja kinnitatakse Rae Vallavalitsuse poolt 10 päeva jooksul pärast parima pakkumise väljaselgitamist, millest teatatakse kirjalikult pakkumise võitjale kolme tööpäeva jooksul arvates parima pakkuja kinnitamisest. Kinnistu võõrandamise ostu-müügileping ja asjaõigusleping sõlmitakse hiljemalt 1 kuu jooksul arvates parima pakkuja kinnitamisest Rae Vallavalitsuse poolt. Kui enampakkumise võitja ei ole ühe kuu jooksul, arvates enampakkumise võitja pakkumise tulemuste kinnitamisest, sõlminud ostu-müügilepingut ja asjaõiguslepingut kaotab enampakkumise võitja õiguse nõuda ostu-müügilepingu ja asjaõiguslepingu sõlmimist.
Lehise kinnistu tootmis- ja ärimaa võõrandamise kirjaliku enampakkumise läbiviimise kord:
Saabunud pakkumised registreeritakse nende saabumise järjekorras ja pitseeritakse. Käesoleva korralduse punktis 6 nimetatud komisjoni koosolek on otsustusvõimeline, kui sellest võtab osa vähemalt kolm komisjoni liiget, sealhulgas komisjoni esimees. Komisjon avab enampakkumisele esitatud ümbrikud enampakkumise teates märgitud kuupäeval ja kellaajal. Kõik tähtajaks laekunud pakkumised avatakse nende registreerimise järjekorras ja kantakse samas järjekorras pakkumiste avamise ja pakkujate kvalifitseerimise protokolli. Pakkumiste avamine on avalik ja selle juures võivad viibida pakkumiste esitajad või nende seaduslikud esindajad. Pakkumiste avamise ja kvalifitseerimise protokollile kirjutavad alla koosolekul viibinud komisjoni liikmed ja protokollija. Kui enampakkumisele ei esitatud ühtegi pakkumist, fikseeritakse see protokollis ja komisjon teeb enampakkumise nurjunuks tunnistamise ettepaneku Rae Vallavalitsusele. Pakkumisi, mis ei ole tähtajaks laekunud või ei vasta käesoleva korralduse punktides 2.1 kuni 2.3 nimetatud nõuetele, ei arvestata. Tähtaegselt esitatud, kuid nõuetele mittevastava pakkumise kohta tehakse pakkumiste avamise ja kvalifitseerimise protokolli märge selle mittevastavuse põhjuse kohta. Enampakkumise toimumise kohta koostatakse eraldi protokoll, millele kirjutavad alla koosolekul viibinud komisjoni liikmed ja protokollija. Enampakkumisest osavõtjatel on õigus tutvuda enampakkumise protokolliga.Komisjon teeb oma otsuse enampakkumise tulemuste kohta samal päeval ja esitab otsusega tehtud ettepaneku vallavalitsusele hiljemalt 2 (kahe) tööpäeva jooksul pärast pakkumiste avamist.

Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Pakkumise korraldaja
Briefcase
Rae Vallavalitsus , Jüri, Rae vald
+372 605 6750 info@rae.ee
Map-pin

Asukoht

Pildiküla, Rae vald, HARJUMAA, Eesti
 Pildiküla, Rae vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Maa-ala 11578 m²
Esitamise tähtaeg 12. märts 2010