Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Omavalitsuse investeeringuobjektid 2021. Investeeringute kogumaht 6,2 milj €.

04. märts 2021
Rõuge valla investeerimistegevuse kulud 2021.a. on koos laenude ja toetustega 6,2 miljonit eurot.
Aasta eesmärk on viia ellu suures mahus investeeringuid. Käsil on valla üldplaneeringu koostamine, jätkatakse ühinemistoetuse vahenditest kokku lepitud investeeringud valla erinevates piirkondades. Plaanis on vahetada Rogosi mõisa uksed, renoveerida Misso teenuskeskus, projekteerida ja ehitada Mõniste sotsiaal- ja tervishoiukeskuse hoone lift, jätkata Rõuge rahvamaja renoveerimist, parendada Mõniste koolihoone kompleksi energiatõhusust, ehitada ümber Mõniste kooli ja rahvamaja küttesüsteemide ning ehitada Varstu kergliiklusteed.
Vallal on käimas kolm suuremahulist PKT (piirkonna konkurentsivõime tugevdamise): „Rõuge Ööbikuoru turismimaastiku arendus" ja „Haanja puhke- ja spordikeskuse väljaarendamine aastaringseks spordi-, turismi- ja puhkekeskuseks" ning „Suure Munamäe kui rahvusvahelise tähtsusega turismiatraktsiooni arendamine".
SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) toel renoveeritakse tänavavalgustus üle valla erinevates külades ning ehitatakse ujuvsillad Varstu järvele ning Nursi külakeskuse juurde jõele.
KREDEX-i toetuse abiga on plaanis lammutada Misso vana koolimaja ning luua selle vundamendile Piiriveere Liidri toetusel tänapäevane puhkeala.
Ruusmäe sotsiaalmajas tehakse renoveerimistöid kahes korteris, vahetatakse torustik ja jätkatakse soojustamisega. Plaanis on remontida Rõuge hooldekodu katus, rajada mänguväljak Rõuge lasteaia Nursi rühmale, jätkata Rõuge staadioni ehitust ning Haanja rahvamaja saab invatualeti. Ka Varstu kooli staadioni rekonstrueerimine jääb käesolevasse eelarveaastasse.
Toetust said Rõuge kiriku tornikiivri ja Hargla kiriku käärkambri akende restaureerimine. Vee- ja kanalisatsiooniprobleemide lahendamiseks vallas saab toetust OÜ Rõuge Kommunaalteenused (osa KIK-i projekti omaosalusest, mis läheb käiku positiivse rahastusotsuse korral) ja toetust antakse ka Rõuge tuletõrjedepoo ehituseks.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Rõuge Vallavalitsus , Rõuge, Rõuge vald
+372 785 9312 vald@rauge.ee
Map-pin

Asukoht

Rõuge vald, VÕRUMAA, Eesti
 Rõuge vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Maksumus 6,2 milj €