Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange reostustõrje tõstuki ostmiseks. Pakkumuste tähtaeg: 07.05.2015.

22. aprill 2015
Politsei- ja Piirivalveamet kuulutab välja avatud hanke reostustõrje tõstuki ostmiseks. Lepingu esemeks on diiselmootoriga reostustõrje vastukaalutõstuki ostmine lepingus sätestatud tingimustel ja korras.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 47 137 €.
Tööde kestus: 5 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 07. mai 2015 kell 11:00.
LISATEAVE
1. Kõikide pakkumuste tagasilükkamine  
1.1 Hankijal on õigus lükata tagasi kõik pakkumused igal ajal enne hankelepingu sõlmimist, ettenägematutel ja hankijast mitteolenevatel põhjustel, kui kõigi vastavaks tunnistatud pakkumuste maksumused ületavad hankelepingu eeldatavat maksumust või hankija reaalseid rahalisi võimalusi või kui riigihanke hankemenetluse toimumise ajal on hankijale saanud teatavaks uued asjaolud, mis välistavad või muudavad hankijale ebaotstarbekaks hankemenetluse lõpuleviimise hankedokumentides esitatud tingimustel (sh muudatused õigusaktides).
1.2 Kirjalik teade kõikide pakkumuste tagasilükkamise kohta esitatakse pakkujatele viivitamata, kuid mitte hiljem kui 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava otsuse tegemisest arvates.
2.Selgitused
2.1  Hankedokumentide sisu kohta saab selgitusi kirjalikul pöördumisel e-riigihangete keskkonna (edaspidi eRHR) teabevahetuse lehe kaudu. Pöördumine tuleb vormistada eesti keeles. Telefoni/ e-posti teel esitatud küsimusi vastu ei võeta.
2.2 Hankija vastab pöördumisele 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava taotluse saamisest arvates, edastades vastuse eRHR-i teabevahetuse lehel. eRHR saadab automaatse teavituse vastuse lisamise kohta kõigile eRHR-is käesoleva riigihanke juurde registreerinud isikutele.
3. Tehnilised tõrked
3.1 Hankija ei vastuta võimalike viivituste, tõrgete või katkestuste eest, mida põhjustavad eRHR-is hankija kontrolli alt väljas olevad asjaolud nagu vääramatu jõud, elektrikatkestused, häired pakkuja või hankija telefoni- või internetiühenduses või muude elektrooniliste seadmete ja vahendite, sh tarkvara töös. Hankija ei vastuta eRHR-i kasutamisest või mittekasutusest tekkinud kahjude või saamatajäänud tulu eest.
4. Võrdsete maksumuste korral, eelistab hankija pakkujat, kelle netokäive oli viimasel (2014) aastal suurem.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 612 3000 info@politsei.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 07. mai 2015
Tööde kestus 5 kuud