Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud avatud menetlus projekteerimistingimuste andmiseks üksikelamute teenindamiseks vajalike ehitiste asukoha, arhitektuuriliste ja kujunduslike tingimuste ning hoonestusalade täpsustamiseks.

28. oktoober 2020
Kohila Vallavalitsus teatab avatud menetluse algatamisest projekteerimistingimuste andmiseks detailplaneeringu olemasolul Aespa alevikus Aruvälja kinnistule (katastritunnus 31701:001:0223) detailplaneeringus käsitletud planeeritavate üksikelamute teenindamiseks vajalike ehitiste asukoha, arhitektuuriliste ja kujunduslike tingimuste ning hoonestusalade täpsustamiseks.
Alal kehtib Kohila Vallavolikogu 25. mai 2010. a otsusega nr 11 kehtestatud Aruvälja kinnistu detailplaneering. Projekteerimistingimustega täpsustatakse vee- ja kanalisatsioonisüsteemi lahendust, andes võimaluse planeeringuala liita piirkonda rajatava ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteemiga, täpsustatakse asjakohasel juhul hoonete detailplaneeringus käsitletud arhitektuurilisi ja kujunduslikke tingimusi ning muudetakse kinnistu hoonestusala, suurendades planeeringus käsitletud kruntide POS nr 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9 ja 10 hoonestusala 10% ulatuses.
Projekteerimistingimuste eelnõuga on võimalik tutvuda ajavahemikus 02.11-16.11.2020. Arvamused, ettepanekud ja vastuväited palume esitada samas ajavahemikus kirjalikult e-posti aadressil vallavalitsus@kohila.ee. Avalikustamise perioodil laekunud ettepanekutega peab omavalitsus projekteerimistingimuste andmisel arvestama või põhjendama arvesse mittevõtmist. Kui avalikustamise käigus laekub ettepanekuid, mida arvestada pole võimalik, korraldatakse vajadusel haldusmenetluse seaduse alusel vallavalitsuse avalik istung ja avaliku väljapaneku tulemuste arutelu ettepanekute ära kuulamiseks.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Kohila Vallavalitsus , Kohila, Kohila vald
+372 489 4760 vallavalitsus@kohila.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 617 7690 info@dge.ee.
Map-pin

Asukoht

Aespa, Kohila vald, RAPLAMAA, Eesti
 Aespa, Kohila vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 6 ha
Objektiga/dokumentidega tutvumine 02.11-16.11.2020