Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange veehaarete ja veetöötlusjaamade projekteerimiseks ning ehituseks.

19. juuli 2010
OÜ Järve Biopuhastus kuulutab välja avatud menetlusega hanke Kohtla-Järve piirkonna ühisveevarustuse renoveerimise projekti raames veehaarete ja veetöötlusjaamade projekteerimiseks ning ehituseks.
Ehitustööde teostamise koht: Kohtla-Järve linn, Püssi linn, Jõhvi vald, Illuka vald, Kohtla vald.
Hankelepingu ese on Kohtla-Järve piirkonna elanike joogiveega varustamiseks vajalike veehaarete ja veetöötlusjaamade projekteerimis- ja ehitustööd. Tööde täpsemad mahud ning teenuse ulatus on esitatud Hankedokumentide Osas III Teenuse ulatus. Projekteerimis-ehitustööde lepingud põhinevad FIDIC Töövõtulepingu tingimustel seadmestamiseks ja projekteerimiseks-ehitamiseks (esimene väljaanne 1999).
Hankelepingu raames projekteeritakse ja ehitatakse (kirjeldatud töö mahud ei ole lõplikud): Kurtna-Vasavere veehaare: 4. puurkaevu tamponeerimine, 5. uue puurkaevu ja puurkaevpumplate projekteerimine ja ehitus, 9. olemasoleva puurkaevu rekonstrueerimine ja uute puurkaev pumplate projekteerimine ja ehitus. Puhta vee reservuaaride ehitus 2x500m3. II astme pumpla (Q=8000 m3/d) rekonstrueerimine ja uute seadmete paigaldus.
Ahtme veehaarde ja veetöötlusjaam: Uue veetöötlusjaama (Q=11 300 m3/d), reservuaaride ning survetõstepumpla projekteerimine ja ehitus, 6. uue Cm-V puurkaevu ning puurkaevpumpla projekteerimine ja ehitus. Puurkaevpumplatest pumbatava vee ühendamine magistraaltoruga ning 4. puurkaevu tamponeerimine koos rajatud vanade pumplate likvideerimisega.
Kohtla-Järve Lõuna veehaare: 4. uue puurkaevu ja puurkaevpumpla, reservuaaride ja survetõstepumpla ( Q=3 360 m3/d) projekteerimine ja ehitus. 12. vanade puurkaevude tamponeerimine koos rajatud vanade pumplate likvideerimisega.
Kohtla-Järve Põhja veehaare: 5. vana puurkaevu tamponeerimine koos rajatud vanade pumplate likvideerimisega.
Püssi puurkaevpumpla ja veetöötlusjaam: 1. C-V veehorisondi Voronka veekihti avava täiendava puurkaevu projekteerimine ja puurimine. Olemasoleva puurkaevu rekonstrueerimine. Uue veetöötlusjaama (Q= 280 m3/d), veereservuaaride ja II astme pumpla projekteerimine ja ehitamine.
Juhtimiskeskus: Veetöötlusjaamade, survetõstepumplate ja puurkaevpumplate elektri-, valve- jälgimis ja automaatika (SCADA) ning juhtimiskeskuse arvutisüsteemide projekteerimine, tarnimine ja ehitus, PLC–de projekteerimine, programmeerimine ja teiste olemasolevate veevarusüsteemiga seotud rajatiste kaugjälgimissüsteemi sidumine juhtimiskeskuse uude SCADA süsteemi.
Hankelepingu kestuseks on 560 päeva.
Nõutavad tagatised ja garantiid: Pakkuja on kohustatud koos pakkumusega esitama pakkumuse tagatise krediidi- või finantseerimisasutuse või kindlustusandja garantiina või rahasumma deponeerimisena Hankija arveldusarvele järgnevatel tingimustel:  Saaja: OÜ Järve Biopuhastus, a/a: 10220027972017, Pank: AS SEB Pank, Summa: 750 000 EEK, Selgitus: Tagatis. Veehaarete ja VTJ projekt ja ehitus . RH nr ______. Pakkumuse tagatis peab olema jõus pakkumuse jõusoleku tähtaja lõpuni. Tagatisraha ülekande puhul esitab pakkuja koos pakkumusega maksekorralduse koopia. Esitatud krediidi- või finantseerimisasutuse või kindlustusandja tagatis peab olema väljastatud sellise rahaasutuse või tema filiaali poolt, mille kohta pole pakkumiste esitamise tähtpäeva seisuga avaldatud hoiatusteadet Eesti Finantsinspektsiooni (Sakala 4, 15030 Tallinn; www.fi.ee) hoiatusnimekirjas. Tagatise puudumine põhjustab kohese pakkumuse tagasilükkamise. Ettemaksutagatis (ettemaks 10% Heakskiidetud Lepingusummast). Täitmistagatis 10% Heakskiidetud Lepingusummast ehitustööde ajaks; Vähendatud Täitmistagatis 5% Heakskiidetud Lepingusummast Puudustest Teatamise Ajavahemiku esimesel aastal ja vähendatakse proportsionaalselt kuni 1% ni igaaastaselt. Puudustest Teatamise Ajavahemikuks on 1800 päeva. Tööde ja Töövõtja seadmete kindlustus Täitmisajaks; Kolmanda osapoole kindlustus minimaalselt ühe kindlustusjuhtumi kohta 1 000 000 EEK.
Pakkumuses tuleb esitada vormikohane nõusolek punktide 2-5 täitmise kohta pakkumuse edukaks tunnistamisel (Vorm XVI). Nõutavad tagatised ja garantiid tuleb esitada edukaks tunnistatud pakkuja poolt peale hankelepingu sõlmimist.
Peamised rahastamis- ja maksetingimused ja/või viide neid reguleerivatele asjaomastele sätetele: Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfond (Cohesion Fund), rahastamisotsus 12.03.2009 nr 1-25/18 ca 67%, Kohtla-Järve linn koos Jõhvi vallaga ning OÜ Järve Biopuhastus ca 33%. Hankelepingu aluseks on FIDIC'u Töövõtulepingu tingimused seadmestamiseks ja projekteerimiseks-ehitamiseks elektri- ja seadmete paigaldamiseks ning ehitus-ja inseneritöödeks, kui projekteerib Töövõtja. Ettemaks 10% Heakskiidetud Lepingusummast;  Ettemaksu kinnipidamine 20 % igast vahemaksest kuni tasaarvelduseni; Vahemaksed vastavalt teostatud töödele ja lepingu tingimustele igakuiselt; Vahemaksete miinimumsumma peab ületama 5% Lepingusummast; Lepingu täitmiseni kinnipeetavad summad 10 % igast vahemaksest; Maksete teostamise tähtaeg on kuni 56 päeva alates maksukõlbliku arve Insenerile esitamise päevast.
Hankedokumentide taotlemise või nendele juurdepääsu tähtpäev (viimane päev on 28.08.2010 kell 11:00. Hankedokumendid on kättesaadavad riigihangete registris. Dokumentide allalaadimiseks peab huvitatud isik end riigihangete registris registreerima. Kõik selgitused pakkujatelt laekunud küsimustele ning muudatused hankedokumentides tehakse kättesaadavaks riigihangete registris ning pakkuja peab need endale ise alla laadima. Pakkumuste või taotluste esitamise tähtaeg on 07.09.2010 kell 11:00. Pakkumuste avamise aeg: 07.09.2010 kell 11:05. Pakkumuste avamise koht: OÜ Järve Biopuhastus regionaalse reoveepuhasti ruumides, Uus-Tehase 3, 30328 Kohtla-Järve.




Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
33 64 683 info@idavesi.ee
Map-pin

Asukoht

IDA-VIRUMAA, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
  • Veevarustus-, puhastussüsteemid
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 7. september 2010
Dokumentide väljastamine kuni 28. august 2010
Tööde kestus 560 päeva