Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange haljastuskava koostamiseks.

29. juuli 2010
Türi vallavalitsus kuulutab välja hanke ettevõtte/isiku leidmiseks, kes koostab Türi valla haljastuskava, mis sisaldab haljastu hindamist ja arendusettepanekute tegemist. Türi valla haljastu hindamisel on oluline hinnata haljasalade üldist tehnilist seisundit ja varustatust, haljastuse üldist seisukorda, aktualiseerida haljasalade paiknemist linnas ning üksikute haljasalade seoseid võimaliku üldise rohestruktuuriga (maakondliku, valla ja linna) rohestruktuuriga.
Töö käigus on vaja:
1. välja tuua erinevate haljasalade probleemistik ning anda soovitused analüüsil selgunud probleemide lahendamiseks;
2. analüüsida Türi linna ja seotud asumite (sh Laupa, Türi-Alliku, Särevere, Kabala, Oisu, Taikse jne) rohestruktuuri (rohevõrgustiku) ning anda soovitused rohestruktuuri arendamiseks arvestades kergliiklust ning asula ökoloogilist sidusust;
3. analüüsida haljasalade piisavust vallas (vastavalt kasutusraadiusele ning haljasalade funktsionaalsusele) ning teha eelnevast lähtudes ja rohestruktuuri arenguvajadusest lähtudes, ettepanekud lisahaljasalade vajalikkuse kohta, samuti vajadusel ettepanekuid kasutuseta haljasalade maakasutuse muutmise kohta.
Töö käigus peab valmima iga inventeeritud haljasala kohta kirjeldus ning skeem, vajadusel ka plaan, millega tehakse ettepanekud probleemsituatsioonide lahendamiseks. Lisaks peavad valmima kogu valda hõlmavad teemakaardid, mis käsitlevad valla rohestruktuuri, kasutust, seisukorda ja funktsionaalsust.
Töö metoodilised aspektid, sh. millistele probleemidele täpsemalt töö käigus tähelepanu pöörata ning kuidas täpsemalt töö tulemusi esitada ning neid interpreteerida kooskõlastatakse enne tööde alustamist Türi Vallavalitsusega, et tagada töö tulemuste maksimaalne vastavus valla vajadustele.
Palume hinnapakkumist järgmistele töödele:
1. metoodika koostamine
2. kaardimaterjali, ankeetide ettevalmistamine
3. välitööd
4. välitööde materjalide digitaliseerimine (haljasala kaupa), kaardianalüüs
5. tööde aruande koostamine, jooniste koostamine, ettepanekute tegemine
6. muud kulud, mis on vajalikud töö valmimiseks (konsultatsioonitasud, vormistamis-, transpordikulud jne)
Valminud tööde materjalid tuleb esitada 5 eksemplaris paberkandjal ja digitaalselt (CD-l). Hinnapakkumise ja töö koostamiseks on tagatud ligipääs alljärgneva lingi kaudu Türi linna haljasaladega seotud piirkondade kaartidele, mis on jaotatud hoolduse intensiivsuse ja asukohtade järgi hooldusklassidesse.
http://www.tyri.ee/~reelika/Haljastus/
Hinnapakkumine tuleb esitada hiljemalt 10.septembriks. Hinnapakkumise esitamise viimane tähtaeg on reede, 10. september 2010.a. Hinnapakkumine saata e-posti aadressil Reelika.Marrandi@tyri.ee
Tööde teostamise tähtaeg on 3 kuud peale lepingu sõlmimist.
Pakkumises näidata:
1. pakkuja nimi, isiku- või registrikood, asukoht, pakkuja esindaja nimi ja kontaktandmed;
2. tööde maksumus kululiikide kaupa ning summa kokku ilma käibemaksuta ja koos käibemaksuga.
Pakkumine peab kehtima kuni 10. veebruar 2011.a.
Koostas Reelika Marrandi haljastusspetsialist; telefon 3848257, 53324268.


Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 384 8200 vallavalitsus@tyri.ee
Map-pin

Asukoht

Türi vald, JÄRVAMAA, Eesti
 Türi vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 10. swptember 2010