Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange liinitrassi hooldustöödeks Otepää käidupiirkonnas

04. august 2010
Eesti Energia Jaotusvõrk OÜ kuulutab välja hanke liinitrassi hooldustöödeks Otepää käidupiirkonnas nimekirja alusel.
Hanke kirjeldus:
Otepää käidupiirkonna 10 kV ja 0,4kV liinide hooldus, mis seisneb võsa (puude, põõsaste jms) lõikamises kogu trassi ulatuses (metsa piirist – metsa piirini) ja trassi laiendamises kogu kaitsevööndi ulatuses vastavalt OÜ Jaotusvõrk poolt kehtestatud nõuetele ja metsatööde heale tavale. Lagedal asetsevate mastide juurde ja põldudel kulgeva liini alla ei tohi jääda üksikuid võsatutte. Visuaalselt peab jääma nähtav paralleelne koridor maapinnast puude latvadeni.
Kui trass ei kulge metsas, vaid võsastunud ala on liini kaitsevööndist laiem, tuleb võsa lõigata kaitsevööndi ulatuses s.o 10 meetrit liini teljest mõlemale poole keskpinge (10kV) liini ja minimaalselt 2 meetrit 0,4kV liini korral. Sama kehtib kraavikallaste jms kohta, kus võsa kasvab ribade või üksikute puhmastena.
Kui õhuliin kulgeb paralleelselt teise õhuliiniga, tuleb kogu trassil vastavalt punktile 1.2 töid teostada. 1.4 Kõik toimingud elektripaigaldise kaitsevööndis peavad vastama kehtivatele õigusaktidele ja vastutus nende järgimise eest lasub töövõtjal. Hanke võitmisel, pärast lepingu sõlmimist, tuleb pakkujal teha proovitöö. Seda tuleb teha tõestamaks oma suutlikkust teostada töid pakutud mahu ulatuses. Proovitööks on lõik 10kV liini ja ühe alajaama 0,4kV liinid.
Hanke maht:
Hooldatavate 10kV liinide üldpikkus kokku on 39 km ja 0,4kV liinidel 112 km.
Liinitrassil kasvav võsa tuleb maha lõigata ja vaalutada trassi serva
Kõik puud, mis kasvavad liinide kaitsevööndis (mõlemale poole liini telge) tuleb langetada,laasida, lõigata sortimenti ja ladustada kaitsevööndi serva äraveoks maaomanikule. Kui maaomanik tellib töövõtjalt metsamaterjali väljaveo või muu töö, on see töövõtja ja maaomaniku vaheline kokkulepe ja ei kuulu käesoleva hanke mahtu. Asulates tuleb oksad utiliseerida kokkuleppel kohaliku omavalitsusega.
Ostja ei anna pakkujale mingeid täiendavaid andmeid tööde mahu kohta. Pakkujatel tuleb ise hinnata vajalike tööde maht, lähtuvalt OÜ Jaotusvõrk kehtestatud nõuetest ja selle alusel koostada hinnapakkumine.
Liinitrassilt eemaldada ka kaardus olevad puud ja puud mis kasvavad väljaspool liini kaitsevööndit, kuid on ohtlikud elektriõhuliinile ja seda tuleb pakkumises arvestada.
Täiendav info Tõnu Dorch Telefon: 50 48 237 Pakkumise dokumentide saamiseks saata meil kirjutades subject reale konkurss 7324 aadressile urmas.piho@energia.ee.
Pakkumisele tabelitele (mise peavad olema allkirjastatud) lisada maksuameti tõend, olulisemate tööde loetelu.
Hankelepingu täitmise tähtaeg on 10. veebruar 2011.
Hankejuht on Urmas Piho, tel: 56 36 8916, e-mail: Urmas.Piho@energia.ee.
Pakkumused esitada hiljemalt 25. august 2010 kell 14:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 715 4230 elektrilevi@elektrilevi.ee
Map-pin

Asukoht

Otepää vald, VALGAMAA, Eesti
 Otepää vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Alajaamad, kõrgepingeliinid
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 25. august 2010
Tööde lõpp 10. veebruar 2011