Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange linna jõulukaunistuste paigaldamiseks. Tähtaeg 1. oktoober.

17. september 2019
Türi Haldus korraldab alla lihthanke piirmäära riigihanke Türi linna ja valla jõuluehtesse seadmiseks ja heatasemeliseks hooldamiseks. Kõik jõulukaunistused, mis ei ole puudel ja tuleb paigaldada, asuvad Türi Halduse  Viljandi mnt 20a garaažis Türil. Jõulukaunistused annab üle energeetik Urve Meerits. Jõulukaunistuste töökorda seadmine on pakkuja ülesanne. Jõulukaunistused saavad toite tänavavalgustusest ja toite ühenduse teeb neile pakkuja. Kõik juhtmed peavad paiknema nii, et nad ei takistaks liiklemist ja oleks inimeste käeulatusest kõrgemal (2m). Pakkuja peab enne tööde alustamist kooskõlastama tööd tänavavalguse hooldajaga (Koma Ehitus AS Marek Põldma telefon  56987680)
Kõigi tööde teostamiseks on vajalik tõstuk ja pakkuja peab omama elektritööde teostamise pädevustunnistust. Hind peab sisaldama nii montaaži, demontaaži, regulaarset kontrolli ja ka vahepealset rikete likvideerimist ( maksimaalne rikke likvideerimine 4 tundi).
Hinnapakkumise esitamise viimane tähtaeg on teisipäev, 1. oktoober 2019.a. kell 14.00 Türi Haldus, Viljandi mnt 13B, Türi või e-meili aadressil tyrihaldus@tyri.ee.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 385 0277 tyrihaldus@tyri.ee
Map-pin

Asukoht

TÜRI, JÄRVAMAA, Eesti
 TÜRI, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Valgustussüsteemid
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 1. oktoober 2019