Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange külakeskuse rekonstrueerimise II etapi tööde teostamiseks. Pakkumuste tähtaeg 22.02.2011.

16. veebruar 2011
Angerja-Pahkla Haridusselts ootab pakkumisi  Angerja-Pahkla multifunktsionaalse külakeskuse rekonstrueerimise II etapi tööde teostamisele vastavalt põhiprojektile.
Kui soovite esitada hinnapakkumist nimetatud töö teostamiseks, siis algandmed hinnapakkumise koostamiseks leiate lingilt http://mail.kohila.ee/Hankedokumendid/ANGERJA-PAHKLA%20MULTIFUNKTSIONAALNE%20K%dcLAKESKUS/
Rekonstrueerimise aluseks tuleb võtta 2010. aastal koostatud Angerja-Pahkla multifunktsionalse külakeskuse põhiprojekt (köide I, II, III ja IV) ja koostatud hinnapakkumisesildis (tööde loetelu koos mahtudega).
Hinnapakkumine saata hiljemalt 22. veebr. 2011 kell 15.00 ja peab jääma jõusse kuni 12. 01. 2012, aluseks projekti PRIA-poolne pikk menetlusperiood. Hinnapakkumises tuleb ära näidata pakkuja ärinimi või füüsilisest isikust ettevõtja nimi, äriregistrikood või isikukood, aadress, kontaktandmed, hinnapakkumise number vastavalt pakkumiskutse numbrile, hinnapakkumise kehtivusaeg ning teenuse nimetused, käbemaksuta maksumus, käibemaks ja käibemaksuga maksumus pakutavate teenuste osas eraldi ja kokku.
-Hinnapakkumise esitaja kannab kõik hinnapakkumise koostamise ning esitamisega seotud kulud. Angerja-Pahkla Haridusselts taotleb hinnapakkumist vähemalt kolmelt firmalt ja sõlmib vabal valikul lepingu sobivaima pakkumise esitajaga.
-Pakkumise esitajal peavad olema tasutud kõik õigusaktidest tulenevad riiklikud ja kohalikud maksud ning sotsiaalkindlustuse maksed või maksuvõlg peab olema ajatatud. Esitada vastav tõend.
-Hinnapakkujal peab olema Majandustegevuse Registris kehtiv registreering. Esitada väljavõte majandustegevuse registrist.
-Esitada tehtud ehitus- või rekonstrueerimistööde referents koos objekti nimetuse, tellija kontaktandmete (tellija nimetus, kontaktisiku nimi ja tel. number) ning töö teostamise perioodi äranäitamisega.
-Pakkujal esitada projektijuhi CV. Projektijuht peab olema teostanud vähemalt 3 (kolm) aastat ehitustööde juhtimist projekti- või objektijuhina ja omama erialast kvalifikatsiooni.
-Pakkumine peab sisaldama kõiki vajalikke kooskõlastusi, mida vajatakse rekonstreerimise teostamisel. Elektri- ja veetarbimise eest tasub tööde teostaja.
- Pakkujat või tema seaduslikku esindajat ei ole kriminaal- või väärteomenetluses karistatud kuritegeliku ühenduse organiseerimise või sinna kuulumise eest või riigihangete nõuete rikkumise või kelmuse või ametialaste või rahapesualaste või maksualaste süütegude toimepanemise eest või tema karistusandmed on karistusregistrist karistusregistri seaduse kohaselt kustutatud või karistus ei ole tema elu- või asukohariigi õigusaktide alusel kehtiv. Pakkuja suhtes ei ole algatatud sundlikvideerimine või muu sellesarnane menetlus tema asukohamaa seaduse kohaselt. Esitada vastav õiend.
-Esitada väljavõte viimase kahe majandusaasta netokäibe kohta.
-Töövõtja on kohustatud andma Tellijale kümne (10) päeva jooksul alates Lepingu allakirjutamisest täitmistagatise, milleks on Eesti krediidiasutuse või kindlustusandja tagasivõtmatu ning tingimusteta, väljamaksekohustusega esimesel nõudmisel (on first demand) garantiikiri summas, mis vastab 10 (kümnele) % Lepingu hinnast. Täitmistagatis peab kehtima alates töö teostamise algusest ja olema jõus kuni töö vastuvõtmiseni Tellija poolt.
- Töövõtja kohustuste täitmise tagatisena esitab Töövõtja hiljemalt Ehitustööde Tellijale üleandmise päevaks Tellijale garantiiaegse tagatis ( Eesti krediidiasutuselt või kindlustusandjalt) kahe (2) protsendi ulatuses Ehitustööde üldmaksumusest, millest täidetakse Tellija nõuded Töövõtja poolsete Lepingust tulenevate kohustuste mittetäitmise või mittevastava täitmise korral. Garantiiaegne garantii peab rakenduma esimesel nõudmisel ning ei tohi olla tingimuslik.
-Hinnapakkumise esitamisel arvestada PRIA kaudu rahastamisega, kus on võimalik tasuda nelja osa kaupa, kuid mitte ettemaksuna.
Kontaktisik: Eha Sepping (seltsi juhatuse esimees). Kontakt: 48 34 448, 56 234 428, ehasepping@hot.ee
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 562 34428
Projekteerimine
Briefcase
Valtu Projekt OÜ, Kaerepere, Kehtna vald
+372 489 4038
Map-pin

Asukoht

Kohila vald, RAPLAMAA, Eesti
 Kohila vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala ehitisealune 418,4 m²
Esitamise tähtaeg 22. veebruar 2011