Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange elektrienergia arvestite ja arvestite haldussüsteemi ostuks ja paigalduseks. Tähtaeg 20. aprill.

10. märts 2011
Eesti Energia Jaotusvõrk OÜ kuulutab välja läbirääkimistega hanke elektrienergia arvestite ja arvestite haldussüsteemi ostuks ning paigalduseks (Delivery of Electricity Meters and Advanced Meter Management System).
Eesti Energia Jaotusvõrk OÜ (edaspidi Hankija) hangib nutikad (kaugloetavad) elektrienergia arvestid ja arvestite haldussüsteemi.
Hanke põhisisu on nutikate (kaugloetavate) elektrienergia arvestite, nende lisaseadmete, elektrienergia arvestite automaatlugemise (AMR) süsteemi ja paigaldustöö ostmine “võtmed kätte” lahendusena. 2016. aasta lõpuks peab arvestite haldussüsteem hõlmama kõiki Hankija mõõtepunkte.
Hankija hangib nutikad (kaugloetavad) elektrienergia arvestid ja arvestite haldussüsteemi, mis suudab hallata kõiki Hankija mõõtepunkte (ca. 640 000). Nendes mõõtepunktides asendatakse kõik elektrienergia arvestid hangitavate arvestitega ja ühendatakse hangitava haldussüsteemiga.
Käesoleva hanke raames on Hankijal õigus, kuid mitte kohustus lepinguperioodi kestel lisanduvate mõõtepunktide jaoks täiendavalt hankida ca. 40 000 nutikat (kaugloetavat) elektrienergia arvestit. Hankedokumentides sätestatakse, mitme protsendi võrra hankelepingus sätestatav hangitavate arvestite põhimaht (s.o ca. 640 000) ja täiendav maht (s.o ca. 40 000) hanketeates toodud mahtudega võrreldes kõikuda (s.o nii suureneda kui ka väheneda) võivad.
Käesolev hange korraldatakse “võtmed kätte” lahenduse ostmiseks ühelt vastutavalt tarnijalt.
Hange hõlmab arvestite haldussüsteemi, nutikaid (kaugloetavaid) arvesteid ja nende lisaseadmeid, sh sideseadmeid, muid välisseadmeid ja paigaldustarvikuid.
Hange hõlmab kõiki arvestite haldussüsteemi loomiseks, tarnimiseks ja omandamiseks ning nutikate (kaugloetavate) arvestite omandamiseks ja paigaldamiseks vajalikke teenuseid, sh: tarne projektihaldus, integreerimistööd, elektrienergia arvestite, sideseadmete ja muude väliseadmete paigaldamine, töökäskude haldamine, ühendusteenus lõppkasutajaga, logistika, arvestite haldussüsteemi toimimiseks vajalik riist- ja tarkvara, litsentsid ja muu süsteemi kasutamiseks vajalik dokumentatsioon ning arvestite haldussüsteemi tugi ja hooldus.
Elektrienergia arvestite paigaldus algab eelduslikult 2012. aastal ja peab olema lõpetatud 2016. aasta lõpuks.
Hankeleping sõlmitakse 8 (kaheksaks) aastaks lepingu allkirjastamisest arvates.
Hankijal on õigus hankelepingut pikendada kahel korral, mõlemal korral 3 (kolmeks) aastaks.
Hankelepingu täpne algus- ja lõpukuupäev otsustatakse läbirääkimistega hankemenetluse käigus.
Tööde teostamise aeg on 96 kuud.
Info ja dokumendid: Eesti Energia Jaotusvõrk OÜ, Urmas Piho, tel: 56 36 8916, e-post: metering@energia.ee.
Pakkumused esitada hiljemalt 20. aprill 2011 kell 12:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 715 4230 elektrilevi@elektrilevi.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Seadmete tarnimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 20. aprill 2011
Tööde kestus 96 kuud