Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange töö- ja tehnoloogiahoone projekteerimisele ja autorijärelevalvele ehitustööde perioodil. Pakkumuste tähtaeg 07.06.2011.

26. mai 2011
Riigi Kinnisvara AS kuulutab välja hanke Päinurme Internaatkooli töö- ja tehnoloogiahoone projekteerimisele ja autorijärelevalvele ehitustööde perioodil. Tellija nõudmistest ja/või õigusaktide nõuetest tulenevad tööd. Pakkumus tuleb esitada hiljemalt 07.06.2011. a kell 15.00 omakäeliselt allkirjastatud dokumendina, mis on sisse skaneeritud ja PDF-formaadis, või digiallkirjastatud dokumendina e-posti aadressil: priit.hobejarv@rkas.ee. Hiljem saabunud pakkumusi arvesse ei võeta. Pakkumuse tiitelleht peab sisaldama andmeid Pakkuja kohta ja märget „Pakkumus hankemenetlusele ”Päinurme Internaatkooli töö- ja tehnoloogiahoone projekteerimine ja autorijärelevalve””. Hankedokumentide sisu kohta saab selgitusi elektroonilisel teabekanalil priit.hobejarv@rkas.ee esitatud pöördumisel. Pakkumuste esitamise tähtaja jooksul tuleb Hankijat informeerida igast hankedokumentides ja/või selle lisas avastatud ebatäpsusest, ebaselgusest või vastuolust. Pärast lepingu sõlmimist ei rahulda Hankija ühtegi pakkuja ettenägematutele asjaoludele, mitteinformeeritusele, teisiti tõlgendamisele või muule ettekäändele tuginevat pretensiooni või lisanõuet, s.h rahalist nõuet.
Küsimused ja vastused edastatakse hankedokumendid saanud isikutele 3 tööpäeva jooksul. Hanke objektiks oleva hoonega on võimalik kohapeal tutvuda, milleks tuleb eelnevalt registreeruda: Priit Hõbejärv, priit.hobejarv@rkas.ee, tel 5340 0465.

NB! Lisadokumendid on saadaval ka EB on-line versioonis www.eb.ee

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Päinurme Internaatkool , Päinurme, Järva vald
+372 386 9434 kool@painurme.edu.ee
Briefcase
+372 606 3400 info@rkas.ee
tellija esindaja
Map-pin

Asukoht

Päinurme, Järva vald, JÄRVAMAA, Eesti
 Päinurme, Järva vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 7. juuni 2011
Pindala 600 m²