Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange toolide ostmiseks. Pakkumuste tähtaeg: 01.04.2014.

24. märts 2014
Keila Linnavalitsus kuulutab välja hanke Keila Muusikakoolile toolide ostmiseks. Hanke objektiks on Keila Muusikakooli asukohaga Ehitajate tee 1, Keila linn kontserdisaali toolide ostmine ja tarnimine eeltoodud aadressile.Toolid tuleb tarnida komplektsena. Ostetavate toolide soovitav välisilme on HD lisas 1 toodud pildil. Ostetakse 180 tooli Keila Muusikakooli kontserdisaali, saali foto on hankedokumentide alajaotuses kättesaadav.
Tööde kestus: 28 päeva.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 01. aprill 2014 kell 12:00.
 LISATEAVE
  1.Tegemist on e-riigihankega. Registreerimine, küsimused, täpsustused ja pakkumused esitada e-riigihangete keskkonnas.E-kirja teel ja paberil esitatud pakkumust ei aktsepteerita.
2. Kuni pakkumuste hindamise tulemuste väljaselgitamiseni võib hankija nõuda pakkujatelt lisadokumente või pakkumuste täpsustuste esitamist ning pidada pakkujatega läbirääkimisi.
3. Hankijal on õigus lükata kõik pakkumused tagasi, kui kõige madalama hinnaga pakkumus ületab hankelepingu eeldatava maksumuse ja hankija finantseerimisvõimalused või hankelepingu sõlmimine on muutunud võimatuks või ebaotstarbekaks hankijast sõltumatutel põhjustel.
4. Hankijal on õigus tagasi lükata põhjendamatult madala maksumusega pakkumus vastavalt RHS § 48 lg 3 sätestatud tingimustele.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 678 0302 klv@keila.ee
Map-pin

Asukoht

Ehitajate tee 1
KEILA, HARJUMAA, Eesti
Ehitajate tee 1 KEILA, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Mööbel, sisustus
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 01. aprill 2014
Tööde kestus 28 päeva