Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Jäeti algatamata keskkonnamõju strateegiline hindamine algatatud linna arengukavale aastateks 2013-2025

19. jaanuar 2012
Keila Linnavalitsus teatab, et jättis algatamata keskkonnamõju strateegilise hindamise algatatud Keila linna arengukavale aastateks 2013-2025, sest kui arengukava elluviimisel tuvastatakse eeldatavalt oluline keskkonnamõju tegevuste edasisel kavandamisel, hinnatakse keskkonnamõju planeeringute või projektide tasandil. Keila linna arengukava koostamise eesmärk on määratleda Keila linna arenguvisioon ja -suunad, strateegilised eesmärgid, vajalikud tegevused ning ressursid eesmärkide saavutamiseks lähtudes Keila linna sotsiaal-majanduslikust hetkeolukorrast, prognoosidest, seadustega nõutud ning muudest kehtestatud arengudokumentidest ja linna rahalistest võimalustest.
Keskkonnamõju strateegiline hindamine Keila linna arengukava koostamisel ei ole vajalik järgmistel põhjustel:
1.1. arengukava tegevuste elluviimise peamine eesmärk on Keila linna elukeskkonna parandamine, mis omab eeldatavalt positiivset keskkonna ja sotsiaal-majanduslikku mõju;
1.2. Keila Linnavolikogu 15. oktoobri 2002 määrusega nr 31 kehtestatud Keila linna üldplaneeringule on korraldatud keskkonnamõju strateegiline hindamine ning on hinnatud planeeringu elluviimisega kaasnevaid mõjusid ning tehtud keskkonnakaitselisi ettepanekuid planeeringus arvestamiseks;
1.3. arengukava tegevuskava tasemel ei esitata konkreetseid tegevusi sellisel kujul, mille puhul oleks võimalik täpsemalt hinnata nende mõjude olulisuse ulatust, sh näiteks eeldatavalt olulise keskkonnamõjuga tootmis- või ehitustegevust, millega kaasneks keskkonnaseisundi kahjustumist, sh vee, pinnase, õhu saastatust, olulist jäätmetekke ja müratasemete suurenemist.
Arengukava keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata jätmise korraldusega saab tutvuda esmaspäeviti kella 14.00-18.30 ja neljapäeviti kella 9.00-12.00 Keila Linnavalitsuses, Keskväljak 11 ja Keila linna veebilehel.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 678 0302 klv@keila.ee
Map-pin

Asukoht

KEILA, HARJUMAA, Eesti
 KEILA, Eesti