Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange sülearvutite ja tahvelarvutite ostmiseks ja rentimiseks. Tähtaeg 4. märts.

01. veebruar 2019
Registrite ja Infosüsteemide Keskus kuulutab välja avatud hanke sülearvutite ja tahvelarvutite ostmiseks ja rentimiseks raamlepinguga. Registrite ja Infosüsteemide Keskus (RIK) hangib Vabariigi Valitsuse 30.06.2016 korralduse nr 225 alusel keskselt kontoritöökoha sülearvuteid. Hanke alusel sõlmitud raamleping laieneb kõigile riigiastustele, kes on vastavas
korralduses nimetatud (ca 160 riigiasutust) ning lisaks juriidilistele isikutele, kes on volitanud RIK-i hanget korraldama vastava volikirja alusel  (ühishankijad, kes on välja toodud ühishankijate nimekirjas) ja vabatahtliku keskse hankimise kaudu soetajatele.
Hankelepinguid sõlmitakse nii asjade väljaostmiseks (asja omandamise õigusega) kui ka rentimiseks (asja omandamise õiguseta). Hankelepingu esemeks on sülearvutid koos tarkvaralitsentside, lisaseadmete ja -komponentidega. Hankelepingu eseme hulka kuulub ka renditava asja kindlustus, ostetava või renditava asja kohaletoomine hankija määratud asukohta Eestis ning hankelepingu lõppemisel renditava asja tagastamine (tagasivõtmine) hankija poolt määratud asukohas Eestis.
Hanke eeldatav maksumus (sh. hanke osad): 5 000 000,00 EUR.
Tööde kestus: 24 kuud.
Pakkumuse esitamise tähtpäev ja kellaaeg: 4.03.2019 13:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 24 kuud
Esitamise tähtaeg 4. märts 2019