Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikustamisel on energiaplokkide biomassikütuse ettevalmistamise ja etteande lao maa-ala detailplaneeringu eelnõu ning keskkonnamõju strateegilise hindamise aruanne.

08. detsember 2014
Ida-Virumaal Vaivara vallas Auvere külas Eesti Elektrijaama uute energiaplokkide (CFB) biomassikütuse ettevalmistamise ja etteande lao maa-ala detailplaneeringuga saab tutvuda kuni 11.12.2014.a. Detailplaneeringu koostamise põhieesmärgiks on Eesti Elektrijaama uute energiaplokkide biomassikütuse ettevalmistamise ja etteande lao kavandamine ja rajamine. Samuti maa-ala sihtotstarbe ja krundipiiride muutmine, kruntide ehitusõiguse ja tehnovõrkude asukoha määramine ja muu vajalik.
Avalik väljapanek toimub Vaivara Vallavalitsuse hoone fuajees (aadress Pargi tn 2, Sinimäe alevik) ning Vaivara valla koduleheküljel, aadressil www.vaivaravald.ee/dp. Avalikul väljapanekul laekunud ettepanekute ja vastuväidete avalik arutelu toimub 12.12.2014 kell 10.00 Vaivara vallamaja koosolekute saalis (aadress Pargi tn 2, Sinimäe alevik). Planeeringuala arendajaks on AS Eesti Energia Kaevandused.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 336 4801 kaevandused@energia.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
Corson OÜ, Saue vald
6701009 uno@corson.ee, corson@corson.ee
Map-pin

Asukoht

Auvere, NARVA-JÕESUU, IDA-VIRUMAA, Eesti
 Auvere, NARVA-JÕESUU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine kuni 12. detsember 2014